| Nieuws

Hof van Saksen genomineerd voor Kids Vakantieaanbieder Award

Voor de twaalfde keer op rij organiseren Kids Vakantiegids en de Vakantiebeurs de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards. In deze competitie worden de meest kindvriendelijke reisorganisaties van Nederland onderscheiden. Hof van Saksen is genomineerd in de categorie Vakantieparken.

Vanaf nu is het aan u om een stem uit te brengen middels de Kids Enquête voor Hof van Saksen. De uiteindelijke winnaars worden bepaald door ouders en kinderen. Tot en met maandag 7 januari 2019 is het mogelijk om te stemmen.

Genomineerd in de categorie:  
Vakantieparken
Breng nu uw stem uit

Kindvriendelijke score 
Om tot de nominaties te komen beoordeelden de juryleden, bestaande uit Frank Oostdam (directeur-voorzitter ANVR), Maartje van Osch (directeur FamilyFactor) en Marlotte Lubbers (directeur Kids Vakantiegids), de wijze waarop de kandidaten inspelen op de wensen van kinderen en hun familie.

Daarbij werd onder andere gelet op het inlevingsvermogen in de doelgroep en de aanwezigheid van evergreens, de originaliteit en variatie van het activiteitenprogramma, gericht op zowel het kind als het hele gezin. Ook is gelet op het actieve, educatieve en eigentijdse karakter van het programma, aandacht voor de natuur, en duurzaamheid binnen zowel de reisorganisatie als het reisaanbod.

Uitreiking
Met de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards wordt dit jaar voor de twaalfde keer het beste kindvriendelijke reisaanbod in de schijnwerpers geplaatst. Op zondag 13 januari 2019 worden de awards uitgereikt door Vinchenzo tijdens een feestelijk event op de Vakantiebeurs.