| Nieuws

Stylingadvies van Lonneke Nooteboom (Style My Day) bij FIFTH HOUSE!

Kom op donderdagavond 28 februari 2019 tussen 17.00 en 18.30 uur langs bij de FIFTH HOUSE corner in onze Gift & Fashion Shop en krijg tips van dé stylingexpert Lonneke Nooteboom. Lonneke vindt het ontzettend leuk om op een persoonlijke en interactieve manier stylingadvies te geven. U kunt haar op donderdag 28 februari 2019 vragen stellen en ze probeert iedereen zo persoonlijk mogelijk advies te geven. Setjes passen, vragen beantwoorden; het wordt een mooi event!

Lonneke Nooteboom
Lonneke is de oprichter van Style My Day. Style My Day is hét Nederlandse platform waar u op de hoogte wordt gehouden  van de nieuwste fashion trends, de laatste hotspots, de leukste restaurantjes en de mooiste vakantiebestemmingen.

Alles wat fashionable, leuk, lekker & mooi is delen zij maar al te graag met onze achterban. En veel is ook meteen shoppable via de toegevoegde linkjes, easy as that!

FIFTH HOUSE
NP Fashion - het succesvolle modebedrijf van Nikkie Plessen - lanceert met FIFTH HOUSE alweer haar vijfde kledinglijn. Zes jaar geleden startte Plessen haar eigen modelabel NIKKIE en is daarmee inmiddels niet meer weg te denken uit het Nederlandse en internationale modelandschap. Na dit enorme succes volgden het eveneens uitermate populaire kids label NIK&NIK, het active-wear label NIKKIE SPORTS en de high-end kledinglijn “SELECTED by KATE MOSS”.

FIFTH HOUSE opereert in het segment “Modern Classic”. De kleding kenmerkt zich door cleane lijnen, comfortabele pasvormen, natuurlijke en rijke materialen met veel aandacht voor de details en kwaliteit van de afwerking.

Doutzen Kroes
Voor FIFTH HOUSE is niemand minder dan Nederlands icoon en topmodel Doutzen Kroes het wereldwijde campagnegezicht. Daarmee zet Plessen haar nieuwe label meteen goed  op de kaart.

 “Doutzen is een tijdloze, natuurlijke schoonheid van internationale allure, maar zonder poespas. In combinatie met haar Hollandse nuchterheid belichaamt zij daarmee exact hetgeen wat wij met FIFTH HOUSE willen uitstralen. Ik ben dan ook vanzelfsprekend meer dan trots dat juist Doutzen bereid was om haar gezicht te verbinden aan ons mooie nieuwe merk.” – Nikkie Plessen

Collectie
FIFTH HOUSE omvat een complete collectie dameskleding waaronder tops, jurkjes, truien, broeken, jassen en accessoires, en zal worden aangeboden in de maten 34 t/m 46. De prijzen zijn vanaf € 59,00 voor een top, € 89,00 tot € 169,00 voor een broek of een jurk en oplopend tot € 399,00 voor een leren jas.

Gift & Fashion Shop
Laat u inspireren door de uitgebreide collectie in onze Gift & Fashion Shop op Hof van Saksen. Met merken voor onder meer FIFTH HOUSE, NIKKIE, Fabienne Chapot, Vingino, Vero Moda, Z8 en Vanguard is er voor iedereen iets te vinden.

Kom langs en geniet van de gezelligheid en de goede service van onze enthousiaste medewerkers. Onze Gift & Fashion Shop is dagelijks geopend.