Najaarsprogramma

In het najaar is de Drentse natuur op haar allermooist. Bij de receptie is een wandel- en fietstocht verkrijgbaar, waarmee jong en oud onder andere de mystieke hunebedden kunnen ontdekken. Op Hof van Saksen zelf is ook voldoende te beleven. Kom spetteren in het uitgebreide zwembad met peuterbad of race van de nieuwe en spectaculaire trechterglijbaan Saltato.

* Het programma voor 2020 is op dit moment nog niet bekend. Deze pagina geeft een indruk van het programma van 2019.


Najaar op Hof van Saksen - tot 25% korting

Kom dit najaar naar Hof van Saksen: een buitengewone belevenis. Van 23 oktober tot 21 december 2020

Een greep uit de activiteiten:

Educatieve Kinder Academies

Een eigen droomhut bouwen in de Bouw Academie of ‘haute couture’ ontwerpen in de Mode Academie. Onze Kinder Academies combineren plezier en educatie en dagen kinderen en (groot)ouders uit creatief en actief te zijn. Nu alleen nog kiezen!
Bekijk alle Kinder AcademiesAlles over vakantie met kinderen

Culinair genieten in november

Voor een avond Italiaans dineren kunt u terecht bij Gusto. In november wordt er een heerlijke risotto geserveerd met paddenstoelen. Het geheim? Een grote Pecorino kaas wordt meegenomen naar uw tafel waar de risotto in de kaas wordt geroerd waardoor het een heerlijk rijk en smeuïg gerecht wordt. Eet smakelijk!
Meer informatie

Ervaar pure ontspanning

Pure ontspanning voor lichaam en geest vindt u in de schitterend vormgegeven Spa & Wellness. De diverse behandelingen, sauna's, baden en de ontspanningsruimten maken het plaatje compleet.
Meer informatie

Waterpret met een hoofdletter 'W'

Eindeloze ritten van de 107 meter lange wildwaterbaan, baantjes zwemmen in het wedstrijdbad, een onderwaterscooter clinic volgen of ontspannen in de whirlpools. Wat gaat u doen? Op ons resort vindt u vanaf nu ook Saltato, de langste trechterglijbaan ter wereld.
Ontdek de wondere waterwereldMeer over de sensationele Saltato