Paasprogramma

Tijdens het lange paasweekend van 19 t/m 23 april 2019 verveelt niemand zich. Met de kinderen op zoek naar eieren, een groot paasvuur bij het recreatiemeer en in de verschillende kinder academies aan de slag voor de leukste Paasknutsels. Tijdens de pasen mag een heerlijk ontbijt bezorgd in de boerderij of een uitgebreid brunchbuffet in self-service restaurant Al Fresco niet ontbreken. Dat wordt een paasweekend om nog vaak naar terug te kijken.


Lang paasweekend

Een heerlijk paasontbijt en deelnemen aan één van de paasactiviteiten. van 19 tot 23 april 2019

Prijzen zijn INCLUSIEF btw, bedlinnen, opgemaakte bedden, een handdoekenpakket p.p. en een keukendoek-, koffie- en theepakket. Prijzen zijn exclusief € 27,50 reserveringskosten per reservering, toeristenbelasting € 1,20 p.p.p.n.

Een greep uit de activiteiten van 2019:

  • Het aansteken van het paasvuur bij het recreatiemeer;
  • Met de hele familie genieten van de lekkerste gerechten;
  • Samen zoeken naar eitjes van de paashaas.

Educatieve Kinder Academies

Een eigen droomhut bouwen in de Bouw Academie of ‘haute couture’ ontwerpen in de Mode Academie. Onze Kinder Academies combineren plezier en educatie en dagen kinderen en (groot)ouders uit creatief en actief te zijn. Nu alleen nog kiezen!
Bekijk alle Kinder AcademiesAlles over vakantie met kinderen

Culinair genieten

Verse ingrediënten en liefde voor het vak. Geniet van overheerlijke gerechten in één van onze restaurants of bereid zelf of samen met de Chef de Cuisine een heerlijk diner in uw boerderij.
Meer informatie

Waterpret met een hoofdletter 'W'

Eindeloze ritten van de 107 meter lange wildwaterbaan, baantjes zwemmen in het wedstrijdbad, een onderwaterscooter clinic volgen of ontspannen in de whirlpools. Wat gaat u doen? Op ons resort vindt u nu ook drie spectaculaire waterglijbanen die zorgen voor een buitengewone sensatie.
Ontdek de wondere waterwereldSensationele glijbanen

Ervaar pure ontspanning

Pure ontspanning voor lichaam en geest vindt u in de schitterend vormgegeven Spa & Wellness. De diverse behandelingen, sauna's, baden en de ontspanningsruimten maken het plaatje compleet.
Meer informatie