Voorjaarsvakantieprogramma

Tijdens de voorjaarsvakantie is er genoeg te beleven op Hof van Saksen. Race van de nieuwe sensationele trechterglijbaan Saltato, ga aan de slag in de talloze Kinder Academies en smul in het verhuisde en vernieuwde Gusto van de lekkerste pizza’s en Italiaanse specialiteiten. Vervelen is er niet bij.
Het programma van 2020 is nog niet bekend. Bekijk hieronder het programma van 2019 voor een impressie.


Voorjaarsvakantie

Van alles te beleven tijdens de voorjaarsvakantie. van 14 februari tot 1 maart 2020

Een buitengewoon programma in 2019:

Educatieve Kinder Academies

Een eigen droomhut bouwen in de Bouw Academie of ‘haute couture’ ontwerpen in de Mode Academie. Onze Kinder Academies combineren plezier en educatie en dagen kinderen en (groot)ouders uit creatief en actief te zijn. Nu alleen nog kiezen!
Bekijk alle Kinder AcademiesAlles over vakantie met kinderen

Culinair genieten

Verse ingrediënten en liefde voor het vak. Geniet van overheerlijke gerechten in één van onze restaurants of bereid zelf of samen met de Chef de Cuisine een heerlijk diner in uw boerderij.
Meer informatie

Ervaar pure ontspanning

Pure ontspanning voor lichaam en geest vindt u in de schitterend vormgegeven Spa & Wellness. De diverse behandelingen, sauna's, baden en de ontspanningsruimten maken het plaatje compleet.
Meer informatie

Waterpret met een hoofdletter 'W'

Eindeloze ritten van de 107 meter lange wildwaterbaan, baantjes zwemmen in het wedstrijdbad, een onderwaterscooter clinic volgen of ontspannen in de whirlpools. Wat gaat u doen? Op ons resort vindt u vanaf nu ook Saltato, de langste trechterglijbaan ter wereld.
Ontdek de wondere waterwereldMeer over de sensationele Saltato