Winterprogramma

Warm in de winter op bij de gashaard in uw boerderij of met een heerlijke warme chocolademelk of kopje koffie in één van onze restaurants. Wees creatief in de Knutsel Academie, roetsj van de spectaculaire indoor glijbanen of ontspan in de Spa & Wellness. Ook de Drentse natuur laat zich tijdens de koude wintermaanden van haar goede kant zien met wie weet wel een laagje sneeuw.  

Het programma voor 2019 is op dit moment nog niet bekend. Bekijk hieronder het programma van 2018 voor een indruk van het programma van vorig jaar.

Zoveel te beleven

  • Klim en klauter in de klimrekken en speel in de ballenbak in Indoorspeelparadijs Harrewar.
  • Ontspan in onze luxe Spa & Wellness tijdens een beautybehandeling.
  • Maak de mooiste creaties van stof en patronen op een naaimachine in Mode Academie.
  • Proef de lekkerste bieren tijdens een bierproeverij in het Grand café.
  • Kom naar de Dreumeshoek om gezellig samen kinderliedjes te zingen.
  • Geniet in Italiaanse sferen in restaurant Gusto.
  • Bouw een complete spoorbaan met tunnels, wissels, bruggen en heuvels bij de Spoor Academie.

Educatieve Kinder Academies

Een eigen droomhut bouwen in de Bouw Academie of ‘haute couture’ ontwerpen in de Mode Academie. Onze Kinder Academies combineren plezier en educatie en dagen kinderen en (groot)ouders uit creatief en actief te zijn. Nu alleen nog kiezen!
Bekijk alle Kinder AcademiesAlles over vakantie met kinderen

Culinair genieten

Verse ingrediënten en liefde voor het vak. Geniet van overheerlijke gerechten in één van onze restaurants of bereid zelf of samen met de Chef de Cuisine een heerlijk diner in uw boerderij.
Meer informatie

Ervaar pure ontspanning

Pure ontspanning voor lichaam en geest vindt u in de schitterend vormgegeven Spa & Wellness. De diverse behandelingen, sauna's, baden en de ontspanningsruimten maken het plaatje compleet.
Meer informatie

Waterpret met een hoofdletter 'W'

Eindeloze ritten van de 107 meter lange wildwaterbaan, baantjes zwemmen in het wedstrijdbad, een onderwaterscooter clinic volgen of ontspannen in de whirlpools. Wat gaat u doen? Op ons resort vindt u nu ook drie spectaculaire waterglijbanen die zorgen voor een buitengewone sensatie.
Ontdek de wondere waterwereld