Winterprogramma

Warm in de winter op bij de gashaard in uw boerderij of met een heerlijke warme chocolademelk of kopje koffie in één van onze restaurants. Tijdens de winter zijn er weer vele activiteiten en faciliteiten om van te genieten op Hof van Saksen. Hierbij wordt rekening gehouden met de richtlijnen afgegeven door het RIVM. Hieronder vindt u een greep uit onze activiteiten op het resort.

Het programma voor 2020 is op dit moment nog niet bekend. Bekijk hieronder het programma van 2019 voor een indruk van het programma van vorig jaar.

Zoveel te beleven


Winter op Hof van Saksen - tot 40% korting

Een buitengewoon begin van het nieuwe jaar. Van 4 januari tot 13 februari 2021

Wij houden u graag op de hoogte

Wij doen er alles aan om u een geweldig verblijf te bieden waarbij de veiligheid en gezondheid van u en onze medewerkers voorop staat. In sommige gevallen kan het voorkomen dat wij regulerende capaciteit maatregelen moeten toepassen in onze faciliteiten en activiteiten om ons te kunnen houden aan de geldende richtlijnen. Wij zullen u, wanneer dit voor u van toepassing is, hierover bij aankomst informeren. De meest actuele informatie over activiteiten en faciliteiten vindt u op www.hofvansaksen.nl/resort/corona-update.