Corona-informatie resort
Op deze pagina vindt u informatie over het verblijven op Hof van Saksen in coronatijd. We hopen u snel te mogen verwelkomen op ons resort. Want juist in deze tijd is ontspannen en onbezorgd genieten belangrijk.

Uw verblijf op Hof van Saksen op dit moment

Uw verblijf op Hof van Saksen ziet er op dit moment anders uit dan u wellicht gewend bent. Maar buitengewoon genieten is nog steeds mogelijk op ons resort. Dankzij de luxe accommodaties bijvoorbeeld, de vele activiteiten die volledig voldoen aan de richtlijnen, de wonderschone Drentse omgeving en de culinaire mogelijkheden in uw accommodatie.
Hoe ziet een verblijf er uit?

Maatregelen op ons resort

De veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers staan voor ons voorop. Er wordt extra aandacht besteed aan de hygiëne op ons resort en we houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en de overheid. Zo kunt u genieten van een buitengewoon verblijf, samen met uw dierbaren. 
Bekijk alle maatregelen

Veelgestelde vragen

De vragen rondom corona en overige vragen hebben we verzameld en beantwoord. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.
Vind het antwoord op uw vraag

Zorgeloos boeken

Juist nu is het fijn om naar iets uit te kijken. Even weg van huis, lekker ontspannen. Maar een vakantie boeken in deze periode vraagt ook om flexibiliteit. Hof van Saksen is onderdeel van Landal GreenParks, daardoor kunt u uw verblijf omboeken met de speciale Landal corona-omboekflexibiliteit. Zo kunt u gerust en zonder zorgen nu uw vakantie boeken en alvast genieten van de voorpret. 
Omboekflexibiliteit en reisadviezen

Download de Hof van Saksen App

Naast de algemene informatie op onze website biedt de Hof van Saksen App uitkomst vlak voor en tijdens uw verblijf op het resort. Hierin vindt u onder meer de meest recente openingstijden van onze faciliteiten, uiteraard op basis van de laatste ontwikkelingen omtrent het coronavirus.

Onbezorgd genieten

Vind uw ideale accommodatie op Hof van Saksen.

Reserveer uw verblijf