Corona-informatie resort
Vrijdag 14 januari is er tijdens de persconferentie een aantal versoepelingen aangekondigd. We zijn blij dat bijna alle faciliteiten weer open kunnen onder voorwaarden. 

We hebben te maken met de richtlijnen van de RIVM. Het dragen van mondkapjes en 1,5 meter afstand houden van elkaar blijven verplicht. Daarnaast moet u voor het gebruik van diverse faciliteiten een geldig coronatoegangsbewijs tonen. 

Als u een verblijf heeft binnen de termijn van de geldende maatregelen dan nemen wij contact met u op.

Bij veelgestelde vragen vindt u een uitgebreidere toelichting en een overzicht van welke faciliteiten er geopend zijn. We hopen u snel te kunnen verwelkomen.

Zorgeloos boeken

Juist nu is het fijn om naar iets uit te kijken. Even weg van huis, lekker ontspannen. Maar een vakantie boeken in deze periode vraagt ook om flexibiliteit. Hof van Saksen is onderdeel van Landal GreenParks, daardoor kunt u uw verblijf omboeken met de speciale Landal corona-omboekflexibiliteit. Zo kunt u gerust en zonder zorgen nu uw vakantie boeken en alvast genieten van de voorpret. 
Omboekflexibiliteit en reisadviezen

Download de Hof van Saksen App

Neem een kijkje in de Hof van Saksen App, hierin staat welke faciliteiten geopend zijn en welke activiteiten er georganiseerd worden. U vindt hier de parkplattegrond en openingstijden van restaurants en faciliteiten. Ook kunt u hier terecht voor het maken van reserveringen voor faciliteiten, activiteiten en restaurants. 

Veelgestelde vragen

Benieuwd naar wat de maatregelen betekenen voor uw verblijf? We hebben de meest gestelde vragen verzameld en beantwoord. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.
Vind het antwoord op uw vraag

Onbezorgd genieten

Vind uw ideale accommodatie op Hof van Saksen.

Reserveer uw verblijf