Corona-informatie resort
Wij zijn blij dat al onze faciliteiten weer geopend zijn. We zijn blij dat er hierdoor nog meer activiteiten mogelijk zijn. En dat het niet meer nodig is om te reserveren voor het zwembad. U heeft geen Corona check-app/ QR-code nodig als om te gaan zwemmen.

U bent ook meer dan welkom in onze restaurants. Hierbij volgen we de landelijke regelgeving. We verwachten daarom bij een bezoek aan onze restaurants (binnen en buiten) dat u voldoet aan de voorwaarden (volledig gevaccineerd, een geldig herstelbewijs, of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud). 

Bij de veel gestelde vragen vindt u meer informatie over het wel of niet reserveren van een tafel in een van onze restaurants, de Pool en overige locaties. We hopen u snel te kunnen verwelkomen.
 

Zorgeloos boeken

Juist nu is het fijn om naar iets uit te kijken. Even weg van huis, lekker ontspannen. Maar een vakantie boeken in deze periode vraagt ook om flexibiliteit. Hof van Saksen is onderdeel van Landal GreenParks, daardoor kunt u uw verblijf omboeken met de speciale Landal corona-omboekflexibiliteit. Zo kunt u gerust en zonder zorgen nu uw vakantie boeken en alvast genieten van de voorpret. 
Omboekflexibiliteit en reisadviezen

Download de Hof van Saksen App

Neem een kijkje in de Hof van Saksen App, hierin staat welke faciliteiten geopend zijn en welke activiteiten er georganiseerd worden. U vindt hier de parkplattegrond en openingstijden van restaurants en faciliteiten. Ook kunt u hier terecht voor het maken van reserveringen voor faciliteiten, activiteiten en restaurants. 

Veelgestelde vragen

Benieuwd naar wat de maatregelen betekenen voor uw verblijf? We hebben de meest gestelde vragen verzameld en beantwoord. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.
Vind het antwoord op uw vraag

Onbezorgd genieten

Vind uw ideale accommodatie op Hof van Saksen.

Reserveer uw verblijf