Culinair genieten

Culinair genieten is op Hof van Saksen altijd mogelijk. Op één van onze terrassen met prachtig uitzicht over het recreatiemeer bijvoorbeeld. Of in uw eigen accommodatie. Dankzij verschillende afhaal- en bezorgmogelijkheden is de keuze uitgebreid.

Kookerij
Bestel uw verse pizza's en pasta's van de Kookerij gemakkelijk via de Hof van Saksen App of klik hier om direct naar de webshop te gaan. 

Grand Café / Gusto
Bestel uw diner van Gusto of ons Grand Café eenvoudig via de Hof van Saksen App of klik hier om direct naar de webshop te gaan. 
 
Noorderwok
Bestel uw sushi en wokgerechten gemakkelijk via de Hof van Saksen App of klik hier om direct naar de webshop te gaan. 

De Noordermarkt

De Noordermarkt is elke dag geopend voor heerlijk verse broodjes en uw dagelijkse boodschappen. Bij de ingang wordt u verwelkomd door een host om u een gedesinfecteerd winkelmandje mee te geven. In de winkel volgt u vervolgens de aangegeven routing. Laat u uw boodschappen liever bezorgen? Ook dat kan. U kunt uw boodschappen bestellen via de webshop.

Foodservice in uw accommodatie

Tijdens uw vakantie bieden wij u verse en gezonde maaltijden in uw accommodatie! De met de Foodservice Award 2021 bekroonde formule zorgt ervoor dat u samen geniet van natuurlijk eten en drinken. En dat is te proeven! Bestel uw ontbijt, lunch of diner eenvoudig in de Landal GreenParks App. Eet smakelijk.