Maatregelen voor een buitengewoon verblijf op ons resort

Wij doen ons uiterste best om deze pagina zo actueel en accuraat mogelijk te houden.

Update 21 september 2020, 09:30

Om uw vakantie op Hof van Saksen onbezorgd te laten verlopen, informeren wij u over de genomen maatregelen op ons resort en over onze extra omboekflexibiliteit.

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn nagenoeg al onze faciliteiten weer geheel of gedeeltelijk geopend. Voor het gebruik van sommige faciliteiten geldt dat het maken van een reservering noodzakelijk is. Op deze pagina vindt u alle maatregelen die van toepassing zijn. Verder vindt u op de FAQ pagina direct antwoorden op veel gestelde vragen. We staan voor u klaar om u een onvergetelijke en onbezorgde vakantie te bieden. 

Meest gestelde vragen

Wij snappen dat u met veel vragen zit. Daarom hebben wij voor u de meest gestelde vragen verzameld en op een rijtje gezet. Mist u informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op.
 • Welke faciliteiten zijn gesloten?

  Op dit moment is alleen de Kook Academie gesloten. Alle overige faciliteiten zijn geopend. Voor het gebruik van bepaalde faciliteiten is het wel nodig vooraf een reservering te maken. Meer informatie hierover vindt u op onze maatregelen pagina.

 • Hoe vaak mag ik tijdens mijn verblijf gebruikmaken van het zwembad?

  U kunt het zwembad reserveren in tijdsblokken van 1,5 uur. Tijdens uw verblijf kunt u meerdere tijdsblokken reserveren. 
  Verblijft u een weekend (vrijdag-maandag)? Dan kunt u maximaal 2 tijdsblokken reserveren.
  Verblijft u een midweek (maandag –vrijdag)? Dan kunt u maximaal 3 tijdsblokken reserveren.
  Verblijft u een week? Dan kunt u maximaal 4 tijdsblokken reserveren.
  Verblijft u 10 dagen? Dan kunt u maximaal 6 tijdsblokken reserveren.
  Verblijft u twee weken? Dan kunt u maximaal 8 tijdsblokken reserveren.

  Mocht er tijdens het verblijf ruimte zijn om vaker te kunnen zwemmen dan kunt u in overleg met de receptie een extra tijdsblok reserveren. 
  U kunt reserveren op uw dag van aankomst vanaf 12 uur via de Hof van Saksen App en door te bellen naar +31 (0)592- 245950.

   

 • Wanneer kan ik de activiteiten reserveren?

  De activiteiten voor het weekend kunt u vanaf vrijdag 12.00 uur reserveren en de activiteiten voor de midweek vanaf maandag 12.00 uur. Dit kan via de Hof van Saksen App en door te bellen naar +31 (0)592245950. Dit geldt voor alle activiteiten.

 • Hoe kan ik de activiteiten reserveren?

  Tijdens uw verblijf kunt u via de Hof van Saksen App reserveren via het menu 'Op het resort' en vervolgens gaat u naar 'Reserveren'. Daarnaast kunt u natuurlijk bellen met de Receptie via +31-(0)592 24 59 50.

  De activiteiten voor het weekend kunt u vanaf vrijdag 12.00 uur reserveren en de activiteiten voor de midweek vanaf maandag 12.00 uur.

 • Is het mogelijk om tijdens mijn verblijf bezoek te ontvangen?

  Dit is mogelijk. Echter is het voor uw bezoek niet mogelijk om gebruik te maken van ons zwembad en indoorspeelparadijs Harrewar in verband met de beperkte capaciteit. 

 • Is resort Hof van Saksen te bezoeken voor een dagje uit?

  Het gebruik van de faciliteiten is, in verband met de richtlijnen van het RIVM, uitsluitend voor gasten van het resort. Wij kunnen op dit moment dan ook geen daggasten ontvangen.

  Wel is het mogelijk voor bedrijven om een vergadering en/of bedrijfsuitje op het resort te organiseren, uitsluitend op reservering via de Sales afdeling. 

 • Kunnen meerdere huishoudens in één accommodatie verblijven?

  U bent van harte welkom om met meerdere huishoudens in 1 accommodatie te verblijven, mits 1,5 meter tussen huishoudens gehouden wordt. Onder een huishouden verstaan we echtgenoten, geregistreerde partners of andere levensgezellen en ouders, grootouders en kinderen, voor zover zij op één adres wonen.


Herfstvakantie op Hof van Saksen - tot 20% korting

Een onvergetelijke herfstvakantie met de hele familie op Hof van Saksen. Van 9 tot 26 oktober 2020

Zorgeloos boeken bij Hof van Saksen

 • Extra omboekflexibiliteit

  Tot 1 dag voor aankomst

 • Gratis annuleren

  Binnen 14 dagen

 • Later betalen

  Binnen 14 dagen

 • In termijnen betalen

  Tot 56 dagen voor aankomst

Extra omboekflexibiliteit tot 1 dag voor aankomst

Wij bieden u flexibiliteit om uw vakantie tot 1 dag voor aankomst om te boeken naar een andere periode of bestemming in geval van een:
 • gesloten grens (niet van toepassing voor inwoners van Nederland)
 • negatief reisadvies
 • quarantaineplicht bij aan- en/of terugkomst in combinatie met een negatief reisadvies
Bovenstaande dient op de officiële website van de overheid te worden gecommuniceerd. Het totaalbedrag van de boeking blijft gelijk of wordt hoger. Als de gewijzigde boeking duurder wordt, dan betaalt u het verschil extra.

Download de Hof van Saksen App

Naast de algemene informatie op onze website biedt de Hof van Saksen App uitkomst vlak voor en tijdens uw verblijf op het resort. Hierin vindt u onder meer de meest recente openingstijden van onze faciliteiten, uiteraard op basis van de laatste ontwikkelingen omtrent het coronavirus.