Maatregelen voor een buitengewoon verblijf op ons resort

Om uw vakantie op Hof van Saksen onbezorgd te laten zijn, informeren wij u over de maatregelen op ons resort en over onze extra omboekflexibiliteit. Zodat onbezorgd genieten van een buitengewoon verblijf mogelijk blijft.
 

Update 3 december 2020, 17:30

Nagenoeg al onze faciliteiten zijn gedeeltelijk geopend. Voor het gebruik van de meeste faciliteiten geldt dat het noodzakelijk is om een reservering te maken. Kort samengevat betekenen de verscherpte maatregelen en het advies vanuit de overheid voor ons resort:
 • Restaurants en terrassen op het resort zijn gesloten (take-away en bezorging mogelijk)
 • Het dragen van een mondkapje voor iedereen vanaf 13 jaar
 • Er geldt een maximum aantal bezoekers voor ons indoorspeelparadijs Harrewar en ons zwembad
Op deze pagina vindt u verdere informatie over de maatregelen.

Meest gestelde vragen

Wij snappen dat u met veel vragen zit. Daarom hebben wij voor u de meest gestelde vragen verzameld en op een rijtje gezet. Mist u informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op.
 • Welke faciliteiten zijn gesloten?

  Op dit moment zijn onze restaurants, de Kook Academie, Archeologie Academie en Natuur Academie gesloten. Alle overige faciliteiten zijn geopend. Voor het gebruik van bepaalde faciliteiten is het wel nodig vooraf een reservering te maken. Meer informatie hierover vindt u op onze maatregelen pagina.

 • Kan ik met meerdere gezinnen in een vakantiehuis in Nederland?

  Een gezelschap mag bestaan uit maximaal 4 personen (exclusief kinderen t/m 12 jaar), tenzij het bestaat uit een huishouden. Het is dus ook niet mogelijk om met meer dan 4 personen (m.u.v. eigen huishouding) een vakantiewoning te huren. Houdt de site van de Rijksoverheid in de gaten voor alle maatregelen die getroffen zijn voor vakantie in eigen land.

 • Zijn voor Hof van Saksen de maatregelen met betrekking tot horeca van toepassing zoals deze gelden voor een hotel?

  Nee, Hof van Saksen wordt niet gezien als een hotel en dus hebben wij onze restaurants moeten sluiten. Wel is het mogelijk om gerechten van onze kaart af te halen of gebruik te maken van onze bezorgdiensten. Bestellen gaat heel eenvoudig via de Hof van Saksen App of telefonisch via +31 (0)592-24 32 34

 • Is het verplicht om een mondkapje te dragen op het Resort?

  De veiligheid van onze gasten en medewerkers staat voorop. Daarom vragen wij u om gehoor te geven aan de landelijke verplichting om mondkapjes te dragen in publieke binnenruimtes. Dat geldt voor iedereen ouder dan twaalf jaar. Wij hopen op uw begrip.

 • Hoe vaak mag ik tijdens mijn verblijf gebruikmaken van het zwembad?

  Het zwembad is te reserveren voor een tijdsblok van 1 uur. U kunt reserveren op uw dag van aankomst vanaf 12 uur via de Hof van Saksen App en door te bellen naar +31 (0)592-24 59 50. Houdt u er rekening mee dat, vanwege de beperkte beschikbaarheid, het reserveren van een tijdsblok niet gegarandeerd kan worden.

 • Wanneer kan ik de activiteiten reserveren?

  De activiteiten voor het weekend kunt u vanaf vrijdag 12.00 uur reserveren en de activiteiten voor de midweek vanaf maandag 12.00 uur. Dit kan via de Hof van Saksen App en door te bellen naar +31 (0) 592 24 59 50.

 • Hoe kan ik de activiteiten reserveren?

  Tijdens uw verblijf kunt u via de Hof van Saksen App activiteiten reserveren. In het menu kiest u voor ‘Activiteiten’ of  ‘Op het resort’ en vervolgens kiest u ‘Reserveren’. Daarnaast kunt u natuurlijk bellen met de Receptie via +31-(0)592245950.

  De activiteiten voor het weekend kunt u vanaf vrijdag 12.00 uur reserveren en de activiteiten voor de midweek vanaf maandag 12.00 uur.

 • Is het mogelijk om tijdens mijn verblijf bezoek te ontvangen?

  Dit is mogelijk. Echter is het voor uw bezoek niet mogelijk om gebruik te maken van ons zwembad en indoorspeelparadijs Harrewar in verband met de beperkte capaciteit. 

 • Is resort Hof van Saksen te bezoeken voor een dagje uit?

  Het gebruik van de faciliteiten is, in verband met de richtlijnen van het RIVM, uitsluitend voor gasten van het resort. Wij kunnen op dit moment dan ook geen daggasten ontvangen.

  Wel is het mogelijk voor bedrijven om een vergadering en/of bedrijfsuitje op het resort te organiseren, uitsluitend op reservering via de Sales afdeling. 


Najaar op Hof van Saksen - tot 35% korting

Kom dit najaar naar Hof van Saksen: een buitengewone belevenis. Aankomsten tot 21 december 2020

Zorgeloos boeken bij Hof van Saksen

 • Extra omboekflexibiliteit

  Tot 1 dag voor aankomst

 • Gratis annuleren

  Binnen 14 dagen

 • Later betalen

  Binnen 14 dagen

 • In termijnen betalen

  Tot 56 dagen voor aankomst

Extra omboekflexibiliteit tot 1 dag voor aankomst

Wij bieden u flexibiliteit om uw vakantie tot 1 dag voor aankomst om te boeken naar een andere periode of bestemming in geval van een:
 • gesloten grens (niet van toepassing voor inwoners van Nederland)
 • negatief reisadvies
 • quarantaineplicht bij aan- en/of terugkomst in combinatie met een negatief reisadvies
Bovenstaande dient op de officiële website van de overheid te worden gecommuniceerd. Het totaalbedrag van de boeking blijft gelijk of wordt hoger. Als de gewijzigde boeking duurder wordt, dan betaalt u het verschil extra.

Download de Hof van Saksen App

Naast de algemene informatie op onze website biedt de Hof van Saksen App uitkomst vlak voor en tijdens uw verblijf op het resort. Hierin vindt u onder meer de meest recente openingstijden van onze faciliteiten, uiteraard op basis van de laatste ontwikkelingen omtrent het coronavirus.