Gusto, beleef het echte Italië

Op en top Italiaans dineren, dát kan in ons restaurant Gusto. Door het  sfeervolle interieur en de heerlijke geur van Italiaanse specialiteiten, waant u zich op slag in Zuid-Europese sferen. In de open keuken bereiden koks gerechten van topkwaliteit en de lekkerste pasta’s en pizza’s uit eigen oven. Bijpassende wijnen en huisgemaakte desserts maken de culinaire beleving compleet. U kunt tot 2,5 week vooruit een tafel reserveren via de Hof van Saksen App. 

Menukaart | Kindermenukaart 

Grand Café

Het culinaire hart van de Havezate is dagelijks geopend voor een kop koffie met iets lekkers, een borrelplank met een bijpassend glas bier of wijn uit de regio en voor een 3-gangendiner als avondvullend programma. Gerechten afgestemd op het seizoen, vers, biologisch en zoveel mogelijk lokaal ingekocht. Eten dat dichtbij zijn oorsprong blijft. Echt eten. Een verrassend interieur, uitstekende keuken, adembenemend uitzicht over het recreatiemeer en bijzondere wijnen maken het Grand Café tot een sfeervolle en bruisende beleving. U kunt tot 2,5 week vooruit een tafel reserveren via de Hof van Saksen App. 

Menukaart lunch en diner | Kindermenukaart

Self-service restaurant Al Fresco

In ons self-service restaurant Al Fresco vindt u een wisselend menu met verse, gezonde gerechten. De kok bereidt graag ‘live’ verschillende vlees- en visgerechten voor u aan het buffet en schept vervolgens de gerechten op uw bord. In combinatie met diverse voor- en nagerechten maakt dit uw diner tot een ware culinaire verrassing. Dit restaurant is, met een kinderbuffet en speelhoek, zeer goed geschikt voor een gezellige avond met het hele gezin.

De prijs van ons buffet voor 18 jaar en ouder is € 32,50 per persoon. Kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar dineren voor € 12,50 en in de leeftijd van 13 t/m 17 jaar voor € 19,50. De prijzen zijn exclusief consumpties.

In verband met beperkte beschikbaarheid raden wij u aan om tot 2,5 week vooruit een tafel te reserveren via de Hof van Saksen App.
Kinderen t/m 3 jaar eten gratis mee. Niet geldig tijdens de feestdagen.

Ontbijtbuffet
Begin de dag goed! Met het Ontbijtbuffet kunt u dagelijks genieten van een heerlijk ontbijt met verschillende broodjes, diverse soorten beleg, jus d'orange en koffie en thee. Reserveer uw ontbijt voor € 16,50 p.p.p.d. en voor kinderen (4 t/m 12 jaar) € 8,50 p.p.p.d.. 
Kinderen t/m 3 jaar eten gratis mee. Niet geldig tijdens de feestdagen.

3-daags ontbijtarrangement
U kunt ook gebruikmaken van een 3-daags ontbijtarrangement. De prijs van dit arrangement
is voor iedereen van 13 jaar en ouder € 42 per persoon, voor kinderen van 4 t/m 12 jaar is
dit € 21 per kind.
Kinderen t/m 3 jaar eten gratis mee. Niet geldig tijdens de feestdagen.

Snackrestaurant Rapido

Een snackrestaurant zoals u nog nooit heeft gezien: stijlvol en strak. In Rapido kunt u terecht voor traditionele snacks maar ook voor milkshakes, ijs, pasta’s en salades. Rapido serveert ook kleine snacks en verfrissende drankjes aan onze Poolbar. 's Zomers kunt u heerlijk op het ruime terras aan het meer plaatsnemen.

Menukaart