Grand Café

Het culinaire hart van de Havezate is dagelijks geopend voor een kop koffie met iets lekkers, een borrelplank met een bijpassend glas bier of wijn uit de regio en voor een 3-gangendiner als avondvullend programma. Gerechten afgestemd op het seizoen, vers, biologisch en zoveel mogelijk lokaal ingekocht. Eten dat dichtbij zijn oorsprong blijft. Echt eten. Een verrassend interieur, uitstekende keuken, adembenemend uitzicht over het recreatiemeer en bijzondere wijnen maken het Grand Café tot een sfeervolle en bruisende beleving.

Menukaart lunch en diner | Kindermenukaart | Seizoenskaart
Reserveer een tafel

Pop-up restaurant Drentsche Gastro Bar

Tijdens het verblijf kunnen gasten genieten van mooie streekgerechten in het pop-up restaurant 'Drentsche Gastro Bar'. De gerechten worden hier geserveerd als kleine tussengerechtjes, waardoor het diner naar eigen smaak en grootte kunnen worden ingevuld. Alle (biologische) producten, inclusief de wijnen, worden lokaal ingekocht.

Menu | Kindermenu
Reserveer een tafel

Self-service restaurant Al Fresco

In het self-service restaurant Al Fresco vindt u een wisselend menu met verse, gezonde gerechten. De kok bereidt graag ‘live’ verschillende vlees- en visgerechten voor u aan het buffet. In combinatie met een royale keuze aan voor- en nagerechten maakt dit uw diner tot een ware culinaire verrassing. Dit restaurant is, met een kinderbuffet en speelhoek, zeer goed geschikt voor een gezellige avond met het hele gezin. De prijs van ons buffet voor 13 jaar en ouder is € 32,50 per persoon. Kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar dineren voor € 10. Kinderen t/m 3 jaar kunnen gratis gebruikmaken van het buffet. De prijzen zijn exclusief consumpties.
Reserveer een tafel

Gusto, de smaak van Italië

Bij Gusto bereiden wij, met dagverse ingrediënten, voor u de lekkerste pizza’s en pasta's uit eigen oven. Alles volgens ons eigen beproefd recept. Gusto biedt een divers assortiment pizza’s van topkwaliteit en bijgerechten, waarbij het altijd draait om smaak, service, kwaliteit en gemak.

Menukaart | Kindermenukaart
Reserveer een tafel

Snackrestaurant Rapido

Een snackrestaurant zoals u nog nooit heeft gezien: stijlvol en strak. In Rapido kunt u terecht voor traditionele snacks maar ook voor milkshakes, ijs, pasta’s en salades. Rapido serveert ook kleine snacks en verfrissende drankjes aan onze Poolbar. 's Zomers kunt u heerlijk op het ruime terras aan het meer plaatsnemen.

Menukaart