Brasserie Coccinella

Op een prachtige locatie in de Havezate, met weids uitzicht over het meer, kunt u genieten van herkenbare gerechten uit de Franse keuken. De gezellige Brasserie Coccinella kenmerkt zich door haar uitstekende keuken, bijzondere wijnen, sfeervolle en bruisende beleving.

Menukaart | Kinderkaart
De openingstijden van onze restaurants zijn wisselend. Om een tafel te reserveren of voor meer informatie over de openingstijden kunt u contact opnemen via receptie@hofvansaksen.nl of bellen naar +31-(0)592 24 59 59.

Grand café

Heerlijk onderuit zakken in de luxe fauteuils en genieten van de ongedwongen sfeer: het Grand café is de centrale ontmoetingsplaats in de Havezate. Van een uitgebreid ontbijt 's morgens vroeg, een heerlijk lunch- of gezellig borrelmoment tot een 3-gangenmenu in de avond. Allemaal mogelijk!

Menukaart | Kindermenukaart | Lunchkaart | Borrelkaart |
Glutenvrije menukaart

Self-service restaurant Al Fresco

In het self-service restaurant Al Fresco vindt u een wisselend menu met verse, gezonde gerechten. De kok bereidt graag ‘live’ verschillende vlees- en visgerechten voor u aan het buffet. In combinatie met een royale keuze aan voor- en nagerechten maakt dit uw diner tot een ware culinaire verrassing. Dit restaurant is, met een kinderbuffet en speelhoek, zeer goed geschikt voor een gezellige avond met het hele gezin. De prijs van ons buffet voor 13 jaar en ouder is € 29,50 per persoon. Kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar dineren voor
€ 10,00. Kinderen t/m 3 jaar kunnen gratis gebruikmaken van het buffet. De prijzen zijn exclusief consumpties.

Gusto, de smaak van Italië

Bij Gusto bereiden wij, met dagverse ingrediënten, voor u de lekkerste pizza’s en pasta's uit eigen oven. Alles volgens ons eigen beproefd recept. Gusto biedt een divers assortiment pizza’s van topkwaliteit en bijgerechten, waarbij het altijd draait om smaak, service, kwaliteit en gemak.

Menukaart| Kindermenukaart

Snackrestaurant Rapido

Een snackrestaurant zoals u nog nooit heeft gezien: stijlvol en strak. In Rapido kunt u terecht voor traditionele snacks maar ook voor milkshakes, ijs, pasta’s en salades. Rapido serveert ook kleine snacks en verfrissende drankjes aan onze Poolbar. 's Zomers kunt u heerlijk op het ruime terras aan het meer plaatsnemen.

Menukaart