In verband met de maatregelen vanuit de overheid zijn ons Indoorspeelparadijs Harrewar, Bounz® Arena, Blokken Theatre en Kinder Academies gesloten. Toch kan lekker spelen en creatief bezig zijn nog steeds. Bij de Outdoor Harrewar bijvoorbeeld en met de knutselpakketten van onze Thuis Academie.

Outdoor Harrewar

Lekker spelen met zand, kruiwagens, ‘graafmachines’, skelters, grote bouwblokken en verschillende speeltoestellen. Heerlijk buiten en toch onder een ‘dak’. En dus lekker in de schaduw als de zon schijnt en je blijft droog wanneer het regent. Op het grote veld bij de Sportarena is een overdekte zandspeelplaats ingericht voor kinderen t/m 6 jaar. 

Thuis Academie

Knippen, plakken en kleuren of liever bakken of bouwen? Met onze thuispakketten maak je in je eigen accommodatie de mooiste creaties! Er is keuze uit verschillende bouwpakketten, 3D puzzels, naaisetjes, bakpakketten en knutselsets. Elk pakket is voorzien van een werkbeschrijving die je stap voor stap uitlegt hoe je het kunt maken. En alle gereedschappen en attributen die zitten erbij. Alle Thuis Academie pakketten zijn verkrijgbaar bij de Receptie. Veel plezier!