Activiteiten

Naar aanleiding van de verscherpte maatregelen vanuit de overheid organiseren wij op dit moment geen begeleide activiteiten. Toch kan lekker sportief bezig zijn op ons resort nog steeds. En kan onze Sport Arena gewoon gebruikt worden. Of heb je een voetbal meegenomen? Probeer dan onze FootGolfbaan eens uit!

NIEUW: Laser Tag

Een uitdagend spel, voor het hele gezin.
Probeer door tactisch te spelen en je tegenstander te besluipen met jouw team de hoogste score te behalen. De ultieme versie van tikkertje en verstoppertje!

We maken gebruik van de nieuwste apparatuur in onze Laser Tag Arena. Een avontuurlijk landschap met heuvels, greppels en obstakels waarachter jij je perfect kunt verstoppen, speciaal aangelegd voor dit spel. De apparatuur registreert heel nauwkeurig of je geraakt bent door een andere speler. Na afloop van het spel kijken we naar de scores en zien we wie de winnaar is!

Ben je benieuwd en wil je dit ook meemaken? De Laser Arena vind je naast P1. Eén spel bestaat uit 2 rondes van 10 minuten en de kosten bedragen € 5,- per persoon per spel. Aanmelden kan bij de Receptie.

Let op: LaserTag Arena is tijdelijk verplaatst naar de Brink.
Bekijk de video

Family Adventure Golf

Beleef plezier met het hele gezin bij de Family Adventure Golf. Een uitdagend parcours met 18 holes vol uitdagingen als smalle doorgangen, glijbanen en loopings. Eerst even oefenen? Dat kan op de Putting Green. De holes zijn op verschillende manier te spelen en dus geschikt voor zowel jong als oud.

FootGolf

Een combinatie van voetbal en golf. Maak kennis met deze sport op onze FootGolfbaan en verken tegelijkertijd het resort. De bedoeling is om de bal in zo min mogelijk schoten, onder, over, door en langs diverse obstakels in de hole te krijgen. Neem je eigen voetbal mee en eventueel pen en papier om je score bij te houden. Veel plezier!

FootGolf is een gratis activiteit. 

Geniet van actie!

Weer of geen weer, sporten kan altijd op Hof van Saksen. Op het multifunctionele sportveld kun je bijvoorbeeld voetballen, basketballen en hockeyen. Zitten de weersomstandigheden even niet mee? Dan kun je je uitleven in de naastgelegen Overdekte Sportarena met pannakooien, tafeltennis en poolfootball. Waar je uiteraard ook bij mooi weer van harte welkom bent.

*De Overdekte Sportarena is te gebruiken tot 18 jaar.

Hof van Saksen App

Naast de algemene informatie op onze website biedt de Hof van Saksen App uitkomst vlak voor en tijdens uw verblijf op het resort. Hierin vindt u onder meer de meest recente openingstijden van onze faciliteiten, uiteraard op basis van de laatste ontwikkelingen omtrent het coronavirus.