Recreatie-voucher

Recreatie-voucher
 • De recreatie-voucher is een online betaalmiddel om een nieuwe boeking te maken via onze website. We hebben de recreatie-voucher geïntroduceerd, omdat we veel aanvragen voor omboekingen hebben ontvangen. We begrijpen dat het voor u mogelijk lastig is om direct een keuze te maken voor een nieuwe periode en/of park. Met de recreatie-voucher hebben we het voor u mogelijk gemaakt om op een later moment een nieuw verblijf te boeken.
 • Wij vragen u de recreatie-voucher binnen één jaar te in te wisselen. Indien u na dit jaar (een gedeelte van) de voucher niet heeft ingewisseld ontvangt u van ons automatisch uw geld terug. U hoeft hiervoor geen contact met ons op te nemen.  Heeft u met uw voucher een nieuwe boeking gemaakt en gaat dit verblijf wegens Corona ook niet door? Dan ontvangt u hiervoor een nieuwe voucher. Vanaf dat moment heeft u dan weer een jaar de tijd om de voucher te gebruiken voor een nieuw verblijf. 
 • - U kunt zelf online een nieuwe boeking maken.
  - U kunt de boeking maken op het moment dat het u uitkomt, tot één jaar na uitgifte van de recreatie-voucher.
  - U kunt uit alle parken kiezen en voor alle verblijven die op dat moment boekbaar zijn op de website.

  Heeft u aan het einde van de geldigheidsduur van de recreatie-voucher deze nog niet of niet volledig gebruikt, dan betalen wij het resterende bedrag aan u terug.
 • De recreatie-voucher kunt u inwisselen als een online betaalmiddel voor een nieuwe boeking via onze website. Hoe u de voucher precies kunt gebruiken, leest u in de e-mail waarmee u de recreatie-voucher ontvangt.
 • De recreatie-voucher heeft de waarde van de reissom die u reeds heeft betaald.
 • De recreatie-voucher kunt u tot één jaar na het moment van uitgifte gebruiken als betaalmiddel voor een nieuwe boeking via onze website. U kunt uit alle parken kiezen en voor alle verblijven die op dat moment boekbaar zijn op de website.

  Heeft u aan het einde van de geldigheidsduur van de recreatie-voucher deze nog niet of niet volledig gebruikt, dan betalen wij het resterende bedrag aan u terug.

  De volledige voorwaarden van de recreatie-voucher zijn te vinden op de speciale voucher pagina.
 • Nee, u kunt zelf bepalen hoe u de waarde van de recreatie-voucher wilt besteden. Wanneer u een nieuwe boeking maakt voor een lager bedrag dan de waarde van de recreatie-voucher, dan blijft het restant op de recreatie-voucher staan. We adviseren u daarom om de recreatie-voucher goed te bewaren. Let er wel op dat u de recreatie-voucher tot maximaal één jaar na uitgifte kunt inwisselen voor een nieuwe boeking. Heeft u na 1 jaar nog niet de volledige waarde van uw recreatie-voucher gebruikt, dan betalen we het restant aan u terug.
Ik heb met de HEMA actie of AirMiles betaald Overige voucher informatie