Hof van Saksen App

Download de Hof van Saksen App - Handig vóór en tijdens je vakantie
iOS Android
Altijd bij de hand
Ontdekken
Genieten

Praktische informatie altijd bij de hand

Alles over jouw boeking

Altijd bij de hand
In de Hof van Saksen App zie je alle boekingsgegevens en alle informatie over de geboekte accommodatie. Zo zie je informatie over de kenmerken, foto's en de accommodatieplattegrond. Ook vind je hier het voorlopig reserveringnummer vanaf 14 dagen voor aankomst. En tijdens je verblijf raadpleeg je de app voor de openingstijden van bijvoorbeeld het restaurant of het zwembad, reserveer je tickets voor een uitje in de buurt of huur je een fiets.

Voor een soepele aankomst
Inchecken kun je thuis of onderweg al regelen. In een paar stappen op je smartphone. De pas die toegang geeft tot de accommodatie wordt vooraf thuis gestuurd zodat je direct kunt doorrijden naar je accommodatie bij aankomst. 

Openingstijden bekijken

Zodat je niet voor een dichte deur staat
Tijdens je verblijf op het resort raadpleeg je de app voor de openingstijden van bijvoorbeeld het restaurant of het zwembad, reserveer je tickets voor een uitje in de buurt of huur je een fiets. Zo weet je zeker dat je er altijd op tijd bij bent.
Gemak van een digitale sleutel

We maken gebruik van een digitale sleutel. Via de digitale sleutel heb je toegang tot de accommodatie en tot de Pool. Houd de app op de dag van aankomst goed in de gaten. Wanneer de sleutel groen kleurt, is hij klaar voor gebruik. Zo heb je de 'sleutel' altijd bij de hand op jouw mobiele telefoon. Je hoeft niet langs de receptie en jouw vakantie kan meteen beginnen! Ook kun je tijdens het verblijf de sleutel eenvoudig delen met je reisgezelschap.

Zo werkt het
Vooraf regelen, ter plekke genieten

App downloaden