Toegankelijk voor mindervaliden

Op het resort vind je aangepaste accommodaties voor mindervaliden. Ook als je op zoek bent naar wat extra comfort of als je speciale zorgwensen hebt, bieden wij aanpassingen waardoor je je makkelijker kunt verplaatsen in en om de bungalow.

Breed toegankelijk
Deze accommodaties zijn voor gasten die wat extra comfort wensen, slecht ter been zijn of een rollator of krukken gebruiken. De slaapkamer en badkamer met vlakke douche bevinden zich op de begane grond. Het toegangspad naar de bungalow en de parkeerplaats zijn verhard.

Extra toegankelijk

Deze accommodaties zijn voor gasten die extra aanpassingen wensen en aangewezen zijn op een rolstoel. Met de faciliteiten van de breed toegankelijke accommodaties en aanvullend extra brede deuren van minimaal 85 cm. Er is in de slaapkamer ruimte voor een hoog-/laagbed, met minimaal 90 cm ruimte aan één zijde van het bed. Ook zijn er in de badkamer o.a. een douchezitje en een verhoogd toilet met extra beugels aanwezig.

Speciaal toegankelijk
Deze accommodatie biedt optimale toegankelijkheid, ook voor gasten in een elektrische rolstoel. Naast de faciliteiten van de extra toegankelijke accommodatie vind je hier onder meer een onderrijdbaar werkblad in de keuken, een hoog-/laagbed en een berging met een oplaadpunt voor een scootmobiel.