Vier de kerstvakantie op Hof van Saksen

Sfeervolle dagen in een stijlvol decor
Van 18 december 2020 tot 4 januari 2021
Reserveer uw verblijf

Buitengewone feestdagen

Vier kerst op Hof van Saksen, geniet van het sfeervol verlichte resort en de tijd samen. Om met elkaar terug te kijken op het afgelopen jaar, maar vooral ook vooruit te kijken naar het nieuwe jaar. Knus op de bank films kijken, genieten van een culinair kerstdiner bezorgd in uw boerderij en lekker creatief bezig zijn met de kids, dankzij de toffe dingen van de Thuis Academie. Dat is onbezorgd genieten van buitengewone feestdagen. 
    • Zorgeloos boeken
    • Luxe accommodaties
    • Culinair genieten

Zorgeloos boeken

Bent u benieuwd hoe een onbezorgde vakantie op Hof van Saksen eruit ziet? U leest alles over de genomen maatregelen op ons resort, over de flexibele voorwaarden en het reserveren van onze faciliteiten op de speciale pagina op onze website. 

Zorgeloos boeken bij Hof van Saksen

Zorgeloos boeken bij Hof van Saksen

Fijne vakantie

Hoe wilt u verblijven?

Extra luxe
Luxe
Comfort

Culinair genieten in uw boerderij

Culinair genieten is op Hof van Saksen altijd mogelijk, ook in uw eigen accommodatie. Dankzij verschillende afhaal- en bezorgmogelijkheden is de keuze uitgebreid. En tijdens de feestdagen maken we het extra bijzonder. Of u nu kiest voor Italiaans, Oosters of een uitgebreide gourmetavond. Uw diner is bij ons in goede handen.

Winterse kunstwandeling

Trek er samen op uit en ontdek de prachtige architectuur en de unieke kunstwerken op ons resort. Het grootste stilleven van Henk Helmantel in de Havezate bijvoorbeeld. Of de prachtige sculpturen verspreid over ons resort. Neem ook zeker een kijkje bij de Rode Hond en leer meer over zijn bijzondere boodschap. Onze kunstroute leidt u langs al het moois op het resort.

Kinder Academies

Onze unieke Kinder Academies dagen kinderen en hun ouders uit om creatief en actief te zijn. Niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Voor elk wat wils. Voor creatievelingen en avonturiers, maar ook voor techneuten en sportievelingen. Met de knutselpakketten kun je ‘thuis’ op het resort aan de slag.

Hof van Saksen Adventure: onze nieuwe game voor kids

Gaat u binnenkort met uw kids naar Hof van Saksen? Download dan onze nieuwste innovatieve app Hof van Saksen Adventure en stuur uw kids op digitale speurtocht door de natuur op het resort. Met het verzamelen van grondstoffen kunnen ze zelf een digitale boomhut ontwerpen en bouwen en bekijken in augmented reality.

Luxe en comfort in uw eigen bungalow

Vind uw ideale accommodatie op Hof van Saksen

Reserveer uw verblijf