Hof van Saksen voor daggasten

Woont u in de omgeving van Hof van Saksen en wilt u gebruikmaken van onze faciliteiten? Bekijk dan hieronder de mogelijkheden. Wij adviseren u wel om altijd voorafgaande uw bezoek contact op te nemen via +31-(0)592 24 59 59 i.v.m. de beschikbaarheid om zo teleurstellingen te voorkomen.

Indoorspeelparadijs Harrewar

Wilt u een dag gebruikmaken van Indoorspeelparadijs Harrewar. Dat kan! De toegangsprijs bedraagt € 15,00 per kind (2 t/m 16 jaar) en is inclusief een glas ranja. Naast toegang tot de Harrewar, krijgen u en de kinderen ook toegang tot de Bounz® Arena, de trampolinehal met 24 trampoline velden (vanaf 6 jaar) en mogen de kinderen een dagopdracht maken in de Mode Academie (vanaf 10 jaar) óf in de Techniek Academie (vanaf 8 jaar). Toegangsbewijzen zijn verkrijgbaar bij de Edutainmentbalie in de Brink en toegang is alleen onder begeleiding van een volwassene. Een toegangsticket is inclusief toegang voor één volwassene.

Wij adviseren u om altijd voorafgaand aan uw bezoek contact op te nemen via +31-(0)592 24 59 66 i.v.m. de beschikbaarheid van de geopende faciliteiten en de wisselende openingstijden, om zo teleurstellingen te voorkomen.

Tijdens de schoolvakanties (Nederland, België en Duitsland) is Indoorspeelparadijs Harrewar alleen toegankelijk voor resortgasten.
Alles over Indoorspeelparadijs Harrewar

Wie wordt er kampioen bowlen?

Bowlen is leuk, gezellig en spannend tegelijk. Een bal met het juiste effect over de baan laten rollen kan uw dag helemaal goed maken. De bowlingbanen zijn ook geschikt voor kinderen, een automatisch opklapsysteem houdt de bal uit de goot. De huur van een bowlingbaan bedraagt € 20 per uur.

Wij adviseren u om altijd voorafgaand aan uw bezoek contact op te nemen via +31-(0)592 24 59 66 i.v.m. de beschikbaarheid en de wisselende openingstijden, om zo teleurstellingen te voorkomen.

Tijdens de schoolvakanties (Nederland, België en Duitsland) is Indoorspeelparadijs Harrewar (ook bowling) alleen toegankelijk voor resortgasten.

Spa & Wellness

Wilt u een dag gebruik maken van onze saunafaciliteiten of genieten van een beautybehandeling of massage? U bent van harte welkom in de Spa & Wellness op het resort. Verwen uzelf met een heerlijk dagje luxe en ontspanning.

Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen via +31-(0)592 24 59 69 of via spa@hofvansaksen.nl
Spa & Wellness op Hof van Saksen

Zwembadtoegang voor daggasten

Woont u in de omgeving van Hof van Saksen en wilt u een dag gebruik maken van het zwembad? Of wilt u regelmatig banen komen zwemmen op Hof van Saksen? U bent van harte welkom in het zwembad op het resort.

Tijdens de schoolvakanties (Nederland, België en Duitsland) en weekenden is het zwembad alleen toegankelijk voor resortgasten.
Waterpret voor daggastenReglement glijbanen

365 dagen per jaar winkelen

Laat u inspireren door de uitgebreide collectie in onze Gift & Fashion Shop. Een nieuw seizoen betekent nieuwe kleuren en nieuwe items. Wij stellen onze collectie met veel zorg voor u samen en voeren diverse shop-in-shop concepten. Voor iedereen is er wat te vinden.
Alles over de Gift & Fashion Shop

Heerlijk dineren

Ook gasten uit de omgeving van Hof van Saksen kunnen ontbijten, lunchen en dineren in één van onze restaurants. Of u nu kiest voor het levendige Grand café, live-cooking in self-service restaurant Al Fresco, de Italiaanse klasse in restaurant Gusto of de snelle gerechten van snackrestaurant Rapido. Eén ding is zeker, u vindt altijd een restaurant dat past bij uw gezelschap en de sfeer van het moment.

Tijdens de schoolvakanties (Nederland, België en Duitsland) en weekenden zijn de restaurants alleen toegankelijk voor resortgasten.Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen via +31-(0)592 24 59 50.
Bekijk alle restaurants

Feesten, partijen en vergaderingen

Een verjaardag, jubileum of andere gelegenheid vieren? Hof van Saksen biedt de mogelijkheid om dit te organiseren en er iets bijzonders van te maken. Van een compleet verzorgde lunch, een kookworkshop of een uitgebreid 4-gangen diner, zodra uw wensen bekend zijn, kan er een programma op maat voor u worden gemaakt. Dit kan voor kleine gezelschappen, maar ook voor grote groepen tot ruim 300 personen.
  
Voor meer informatie kunt contact opnemen via sales@hofvansaksen.nl of via +31-(0)592 24 59 55 (bereikbaar tijdens kantooruren).
Alles over de zakelijke mogelijkheden