korting tot 30%

Sinterklaas op Hof van Saksen

Groots kinderfeest op Hof van Saksen
Van 19 november tot 6 december 2021
Reserveer uw verblijf

Sinterklaasverblijf om nooit te vergeten

O, kom er eens kijken en vier Sinterklaas op Hof van Saksen. Er is genoeg te doen tijdens de sinterklaasperiode. Zing en zet je schoentje, of haal een echt Pietendiploma! Wie weet kom je Piet wel tegen op het Resort. Samen genieten van te gekke activiteiten in de buitenlucht of ontspannen tijdens een massage of een gezichtsbehandeling in onze luxe Spa & Wellness. Ben jij nergens bang voor? Roetsj van de 4 spectaculaire glijbanen. De dag wordt natuurlijk afgesloten met een culinaire verassing bij één van onze restaurants. 
  • Activiteiten voor alle leeftijden
  • Luxe boerderijen
  • Culinair genieten

  Reserveer nu uw verblijf in de sinterklaasperiode van 19 november tot 6 december 2021 met korting. Bekijk de voorwaarden en het sinterklaasprogramma.

Zorgeloos boeken bij Hof van Saksen

 • Extra omboekflexibiliteit

  Tot 1 dag voor aankomst

 • Gratis annuleren

  Binnen 14 dagen

 • Later betalen

  Binnen 14 dagen

 • In termijnen betalen

  Tot 56 dagen voor aankomst

Een onvergetelijke vakantie voor het hele gezin

Zie ginds komt de stoomboot

Zet de schoentjes bij de openhaard en zing op je aller hardst een liedje voor de Sint en zijn Pieten! Wie weet wat er de volgende ochtend gevonden wordt! Lekker snoepen van al het lekkers dat deze tijd te bieden heeft en haal een echt Pietendiploma. Dan is de vakantie echt compleet.

Culinair genieten

Van een snelle hap na het zwemmen bij Rapido tot een italiaans drie gangen menu bij Gusto. Er is voor ieders wens en elk moment een restaurant op Hof van Saksen. Grand Café is dagelijks geopend voor een borrel, wat lekkers bij de koffie of een buitengewoon diner.

WATERPRET

Hof van Saksen heeft vier spectaculaire waterglijbanen. Breek snelheidsrecords of kom terecht in een vrije val. Of ga samen van de 107 meter lange wildwaterbaan! De allerkleinsten spelen en spetteren heerlijk in het muzikale peuterbad. Waterpret zoals het bedoeld is.

Fijne vakantie!

Hoe wilt u verblijven?

Comfort
Luxe
Extra luxe