Sinterklaasprogramma

12 november t/m 5 december 2022

De Pieten komen naar Hof van Saksen! Ontdek de activiteiten op het resort.

Reserveren
Sinterklaasoptocht
Zaterdag 3 december 2022 brengen de Sint en zijn Pieten een bezoek aan Hof van Saksen. Met een grote stoet voertuigen vormen we een feestelijke optocht en maken we een ronde over het resort. We gaan zingen, springen en... héél veel pepernoten eten. Houd je telefoon in de aanslag om foto’s te maken tijdens de optocht.
Pieten Flitsbezoek
De Pieten komen voor een flitsbezoek langs bij de boerderij om een cadeautje af te leveren. Dat is superleuk! Wil je een Pieten Flitsbezoek reserveren? Bel dan naar de Receptie om een tijdslot te reserveren en ergens tijdens het gereserveerde tijdslot zullen de Pieten aanbellen en een cadeautje overhandigen. 

Het Pieten Flitsbezoek is op woensdag, donderdag, zaterdag en zondag in de periode van 12 november t/m 4 december en op maandag 5 december. Dus kom naar de voordeur als je de bel hoort, want ze zijn er ook in een flits weer vandoor!

Pietengym

Zo lenig en handig worden als de Pieten, om Sinterklaas te kunnen helpen. Wie droomt hier nou niet van? We klimmen over daken, kruipen door de schoorsteen en bezorgen de pakjes. De gymles wordt afgesloten met een Hofpieten diploma!

Schoentje knutselen

Kom naar de Knutsel Academie en knutsel je eigen schoentje. Of neem hem mee en knutsel jouw schoentje in de boerderij. Is ie klaar? Dan mag je deze zetten in de Harrewar. Zing een mooi liedje en kom de volgende ochtend kijken of er een verrassing in zit.

Pietenboerderij

Ook dit jaar komen er weer een aantal Pieten overnachten op Hof van Saksen. Zij hebben zelfs een eigen pietenboerderij (721). De Pieten zijn zo druk met alle cadeautjes sorteren daarom mag je niet naar binnen gaan. Wel mag je de hele dag door de ramen gluren. Doe het wel stiekem… misschien zie je de Pieten dan wel. Shhhhh, wees heel stil want de Pieten liggen overdag te slapen. De goedheiligman vindt het heel erg leuk om kleurplaten en tekeningen van jou te ontvangen. Lever ze snel in bij de pietenboerderij en dan geven de Pieten het een mooie plekje.

Van Delft Pepernoten shop

Wist je dat bij de Noordermarkt nu al lekkers voor de Sint periode wordt verkocht? Het assortiment wordt tijdens de Sinterklaasperiode nog verder uitgebreid! Namelijk met een grote collectie pepernoten en kruidnoten van Van Delft. Dat wordt smullen!

Gift & Fashion Shop

Laat je verrassen en verleiden in onze Gift & Fashion Shop. Zo vindt de goedheilig man hier cadeaus zoals Lego, leesboeken, spelletjes, knuffels en puzzels. Maar ook warme mutsen, dikke truien, heerlijke geuren van Atelier Rebull en ieders favoriete Ritualsproduct.

Ontbijt in de boerderij

Laat het ontbijt in de boerderij bezorgen door een echte Piet! Heerlijke verse broodjes, beleg, fruit en wat te drinken. Een heerlijke verrassing voor de kinderen op de vroege morgen.
Pietenontbijt

Het ontbijt wordt bezorgd door een Piet op de volgende dagen:

  • Zondag 13 november
  • Woensdag 16 november
  • Zondag 20 november
  • Woensdag 23 november
  • Zondag 27 november
  • Woensdag 30 december
  • Zondag 4 december

Bestel snel het ontbijt in de boerderij via onderstaande button.

Bestel jouw ontbijt in de boerderij
Boek jouw Sinterklaasverblijf