Sinterklaasprogramma

Zachtjes gaan de paardenvoetjes: trippel, trappel, trippel, trap. ‘t Is het paard van Sinterklaasje: stippe, stappe, stippe, stap. Hoor je hem al aankomen? Sinterklaas en zijn Pieten komen naar Hof van Saksen. Dat wordt een groot feest. Op Hof van Saksen is er voor alle kinderen in ieder geval genoeg te beleven tijdens de Sinterklaasperiode (20 november t/m 7 december 2020).


Sinterklaas - tot 20% korting

Eén groot feest op Hof van Saksen. van 20 november tot 7 december 2020

Een greep uit de activiteiten 2019

  • Zaterdag 30 november brengen de Sint en zijn Pieten een bezoek aan Hof van Saksen. Dit wordt één groot feest.;
  • Wil je ook hulppietje worden en een echt Pietendiploma halen? Doe dan mee met Pietengym;
  • Creatief aan de slag tijdens schoentje Knutselen in de Knutsel Academie;
  • Zingen maar en zet je schoentje, de volgende dag zit er vast iets lekkers in;
  • Heb je van alle spanning honger gekregen? Laat dan het Pietenontbijt bezorgen en wordt verrast door al het lekkers;
  • Op je mooist voor de Sint en zijn Pieten? In de Spa & Wellness zijn er speciaal voor kinderen van 6 tot en met 16 jaar diverse behandelingen samengesteld voor het gezicht, de voeten, de handen en het lichaam.;
  • Pietenexpres! Dat is spannend twee Pieten komen 10 minuten in de boerderij.

Sinterklaasoptocht

Zaterdag 30 november brengen de Sint en zijn Pieten een bezoek aan Hof van Saksen. Wil jij dit geweldige feest ook meemaken? Vanaf 10.00 uur start een feestelijke optocht en maken we een ronde over het resort. We gaan zingen, springen en... pepernoten eten. Houd je camera in de aanslag om foto’s te kunnen maken tijdens de optocht.

Pietengym

Wil jij ook hulppietje worden en een echt Pietendiploma halen? Kom dan langs met papa en mama. We klimmen over daken, kruipen door de schoorsteen en bezorgen de pakjes.

Schoentje knutselen

Kom op dinsdag of zaterdag naar de Knutsel Academie en knutsel je eigen schoentje. Is je schoentje klaar dan mag je deze zetten in de Harrewar... Zing een mooi liedje en kom de volgende ochtend kijken of er een verrassing in je schoen zit.

Pietenboerderij

Oh, kom toch eens kijken bij de Pietenboerderij nr. 721 Bij de Pietenboerderij kun je elke dag de gehele dag naar binnen gluren. Kijk stiekem door het raam en misschien zie je ze wel liggen. Wees wel stil want de Pieten liggen overdag te slapen. De Sint vindt het heel erg leuk om kleurplaten en tekeningen te ontvangen. Deze kun je inleveren bij de Pietenboerderij en dan geven zij deze een mooi plekje.