Zomervakantie op Hof van Saksen

Een buitengewone zomer
Van 10 juli tot 6 september 2021
Reserveer uw verblijf

Buitengewone zomervakantie

Tijdens de zomervakantie kunt u met uw gezin op Hof van Saksen genieten van een buitengewoon verblijf. De kinderen spelen heerlijk in de strandspeeltuin, vermaken zich bij de Kinder Academies of gaan van de wildwaterbaan en glijbanen. 's Avonds kunt u culinair genieten van onze restaurants, zelfs in uw eigen boerderij. 
  • Zorgeloos boeken bij Hof van Saksen
  • Spectaculaire waterglijbanen en wildwaterbaan
  • Kinderacademies voor alle leeftijden

  Boek nu uw verblijf in de zomervakantie in de periode van 10 juli tot 6 september 2021 met korting. Bekijk de voorwaarden.

Zorgeloos boeken

Bent u benieuwd hoe een onbezorgde vakantie op Hof van Saksen eruit ziet? U leest alles over de genomen maatregelen op ons resort, over de flexibele voorwaarden en het reserveren van onze faciliteiten op de speciale pagina op onze website. 

Zorgeloos boeken bij Hof van Saksen

 • Extra omboekflexibiliteit

  Tot 1 dag voor aankomst

 • Gratis annuleren

  Binnen 14 dagen

 • Later betalen

  Binnen 14 dagen

 • In termijnen betalen

  Tot 56 dagen voor aankomst

Fijne vakantie

Hoe wilt u verblijven?

Comfort
Luxe
Extra luxe

Een onvergetelijke vakantie voor het hele gezin

WATERPRET

Hof van Saksen heeft vier spectaculaire waterglijbanen. Breek snelheidsrecords of kom terecht in een vrije val. Of ga samen van de 107 meter lange wildwaterbaan! De allerkleinsten spelen en spetteren heerlijk in het muzikale peuterbad. Waterpret zoals het bedoeld is.

Culinair genieten

Culinair genieten is op Hof van Saksen altijd mogelijk, ook in uw eigen accommodatie. Dankzij verschillende afhaal- en bezorgmogelijkheden is de keuze uitgebreid. Van sushi en heerlijke wokgerechten, tot verse pizza’s en pasta’s. Maar ook uw dagelijkse boodschappen vanuit de Noordermarkt.

Thuis Academies

Op Hof van Saksen kunnen kinderen met de Thuis Academie in hun boerderij de leukste en lekkerste dingen maken. In een livestream wordt stap voor stap uitgelegd hoe de pakketten worden gemaakt. Neem de tablet of laptop dus mee, dan kun je deze het beste volgen. In de Hof van Saksen App ziet u een overzicht van deze livestreams.

Hof van Saksen Adventure: onze game voor kids

Gaat u binnenkort met uw kids naar Hof van Saksen? Download dan onze innovatieve app: Hof van Saksen Adventure en stuur uw kids op digitale speurtocht door de natuur op het resort. Met het verzamelen van grondstoffen kunnen ze zelf een digitale boomhut ontwerpen en bouwen en bekijken in augmented reality.

Luxe en comfort in uw eigen bungalow

Vind uw ideale accommodatie op Hof van Saksen.

Reserveer uw verblijf