Zomerprogramma 2018

De zomer is dé tijd van het jaar om op vakantie te gaan. Heerlijk buiten zitten op het terras of pootje baden in het recreatiemeer. De zon laat de Drentse natuur stralen. Voor kinderen worden er volop activiteiten georganiseerd, zodat ze zich geen moment hoeven te vervelen.

Het definitieve programma voor 2019 is nog niet bekend, maar bekijk hieronder het programma van 2018 voor om een idee te krijgen van ons aanbod.
Meer zomerinspiratie

Meer zomervakantie-activiteiten:

 • Steek het recreatiemeer over tijdens het suppen, kanoën of vlotten bouwen;
 • Geniet van een heerlijke wandeling over het strand van het recreatiemeer;
 • Beleef met het hele gezin volop waterpret op het resort, van de spectaculaire indoor waterglijbanen tot aan de ontspannende whirlpools;
 • Zoek verkoeling met een koude drank of een ijsje bij het Beach House;
 • Nieuw! Zomeravond Strand Film: kom op een groot scherm in de buitenlucht film kijken;
 • Nieuw! Speciaal voor tieners: live muziek bij het kampvuur;
 • Begin de dag ontspannen en laat u verwennen met een heerlijk ontbijt dat wordt bezorgd in uw boerderij;
 • Laat u verrassen door Drenthe met een veelzijdigheid aan bossen, uitgestrekte heidevelden, zandverstuivingen en beekdalen;
 • Doe mee aan een unieke en uitdagende Beach Bootcamp aan het recreatiemeer onder begeleiding van onze sportieve partner KI'MFIT;
 • Speel urenlang buiten op alle spannende klimtoestellen tussen de boerderijen, de kabelbaan over het water en de airtrampoline
 • Prikkel uw zintuigen en zorg voor ontspanning in de schitterend vormgegeven Spa & Wellness, ook zijn er speciale behandelingen voor kinderen;
 • Waan u in luxe terwijl een privékok in uw boerderij een compleet menu voor u en uw gezelschap bereidt;

Beach House

Is het lekker weer buiten? Dan kunt u bij het Beach House terecht voor een heerlijk koel drankje, ijsje of strandspeelgoed. Ook kunt u hier terecht voor de huur van een strandbedje of parasol.

KI'MFIT Beach Bootcamp en Personal Training

Deze zomer kunt u kiezen uit de Beach Bootcamp en Personal Training. Bij de Beach Bootcamp gaat u in groepsverband aan de slag en wordt u door middel van allerlei gevarieerde oefeningen op uithoudingsvermogen, kracht, snelheid, balans en explosiviteit op sportieve wijze uitgedaagd. Tijdens de Personal Training krijgt u een één-op-één training met een gediplomeerde Personal Coach die voor u een maatwerk-trainingsprogramma opstelt.
Lees meer

Behandelingen voor kinderen

Speciaal voor kinderen van 6 tot en met 16 jaar heeft onze Spa & Wellness diverse behandelingen samengesteld voor het gezicht, de voeten, de handen en het lichaam.

Suppen

Suppen wordt ook wel stand up paddling genoemd, deze zomer kun jij deze watersport uitproberen op het recreatiemeer.

Educatieve Kinder Academies

Een eigen droomhut bouwen in de Bouw Academie of ‘haute couture’ ontwerpen in de Mode Academie. Onze Kinder Academies combineren plezier en educatie en dagen kinderen en (groot)ouders uit creatief en actief te zijn. Nu alleen nog kiezen!
Bekijk alle Kinder AcademiesAlles over vakantie met kinderen

Culinair genieten

Verse ingrediënten en liefde voor het vak. Geniet van overheerlijke gerechten in één van onze restaurants of bereid zelf of samen met de Chef de Cuisine een heerlijk diner in uw boerderij.
Meer informatie

Ervaar pure ontspanning

Pure ontspanning voor lichaam en geest vindt u in de schitterend vormgegeven Spa & Wellness. De diverse behandelingen, sauna's, baden en de ontspanningsruimten maken het plaatje compleet.
Meer informatie

Waterpret met een hoofdletter 'W'

Eindeloze ritten van de 107 meter lange wildwaterbaan, baantjes zwemmen in het wedstrijdbad, een onderwaterscooter clinic volgen of ontspannen in de whirlpools. Wat gaat u doen? Op ons resort vindt u nu ook drie spectaculaire waterglijbanen die zorgen voor een buitengewone sensatie.
Ontdek de wondere waterwereldNieuwe sensationele glijbanen