Programma zomervakantie 2019

Van 5 juli t/m 2 september is het weer zomervakantie. De zomer is dé tijd van het jaar om op vakantie te gaan, dé tijd om lekker buiten te genieten. Voor kinderen zijn er weer genoeg activiteiten waar zij al hun energie in kwijt kunnen: ga bijvoorbeeld met de kabelbaan over het water of race van de nieuwe trechterglijbaan Saltato. Zoekt u meer verkoeling? Haal een lekker ijsje bij het Beach House, of ga naar het recreatiemeer.

Meer zomerinspiratieOntdek de sensationele Saltato


Zomervakantie last minutes

Geniet van de zomer op Hof van Saksen. van 5 juli tot 2 september 2019

Een greep uit programma 2019:

Beach House

Is het lekker weer buiten? Dan kunt u bij het Beach House terecht voor een heerlijk koel drankje, ijsje of strandspeelgoed. Ook kunt u hier terecht voor de huur van een strandbedje of parasol.

Ontspanning voor kinderen

Speciaal voor kinderen van 6 tot en met 16 jaar heeft onze Spa & Wellness diverse behandelingen samengesteld voor het gezicht, de voeten, de handen en het lichaam. Ook zijn er wel 4 sensationele waterglijbanen om vanaf te gaan die zorgen voor een weergaloze vakantie.

Suppen

Suppen wordt ook wel stand up paddling genoemd, deze zomer kun jij deze watersport uitproberen op het recreatiemeer.

Educatieve Kinder Academies

Een eigen droomhut bouwen in de Bouw Academie of ‘haute couture’ ontwerpen in de Mode Academie. Onze Kinder Academies combineren plezier en educatie en dagen kinderen en (groot)ouders uit creatief en actief te zijn. Nu alleen nog kiezen!
Bekijk alle Kinder AcademiesAlles over vakantie met kinderen

Culinair genieten

Verse ingrediënten en liefde voor het vak. Geniet van overheerlijke gerechten in één van onze restaurants of bereid zelf of samen met de Chef de Cuisine een heerlijk diner in uw boerderij.
Meer informatie

Ervaar pure ontspanning

Pure ontspanning voor lichaam en geest vindt u in de schitterend vormgegeven Spa & Wellness. De diverse behandelingen, sauna's, baden en de ontspanningsruimten maken het plaatje compleet.
Meer informatie

Waterpret met een hoofdletter 'W'

Eindeloze ritten van de 107 meter lange wildwaterbaan, baantjes zwemmen in het wedstrijdbad, een onderwaterscooter clinic volgen of ontspannen in de whirlpools. Wat gaat u doen? Op ons resort vindt u vanaf begin juli nu ook Saltato, de nieuwe en sensationele trechterglijbaan.
Ontdek de wondere waterwereldMeer over de sensationele Saltato