Waar kan ik het huisnummer van mijn geboekte accommodatie vinden?
Bij aankomst op het resort wordt het huisnummer definitief gemaakt. Wil je al eerder het huisnummer weten? Dat kan! Het voorlopige huisnummer van je accommodatie is vanaf 1 week voor aankomst terug te vinden in de app en in je account.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Waar vind ik details over de inrichting van mijn accommodatie?
De makkelijkste manier om details over de inrichting te vinden is via jouw account. Klik op de boeking en boven aan de pagina vind je al snel de knop 'Mijn accommodatie'. Of kijk in de Hof van Saksen app, hier vind je jouw accommodatie onder 'Reserveringsdetails' en dan 'Mijn accommodatie'.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Is er afwasmiddel, wc-papier en koffie aanwezig in de accommodatie?
Wanneer je aankomt in de accommodatie is hier standaard een handdoeken- en keukendoekenpakket, wc papier en een servicepakket aanwezig. Hierin vind je o.a. een klein flesje afwasmiddel, sponsje, vuilniszak, vaatdoekje en vaatwastabletten. Voor de verdere boodschappen kun je terecht bij de Noordermarkt. In de accommodaties is ook een koffie- en theepakket (Nespresso cupjes, theezakjes en melk en suiker) aanwezig.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Is er een handdoekenpakket aanwezig in de accommodatie?
Handdoeken hoef je niet mee te nemen, er liggen 2 handdoeken per persoon voor je klaar in de accommodatie. Wil je extra handdoeken bestellen? Dat kan onder 'extra's', in je account.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Met hoeveel personen kan ik gebruik maken van de accommodatie?
In de omschrijving van de accommodatie staat aangegeven voor hoeveel personen de accommodatie geschikt is. Dit aantal komt overeen met het aantal beschikbare bedden in de accommodatie en is het maximaal aantal toegestane personen. Vanwege veiligheidsvoorschriften is het niet mogelijk meer personen te accepteren. Er kunnen dus geen extra slaapplaatsen in de accommodatie gerealiseerd worden. Een kind onder de 3 jaar wordt wel als extra persoon geaccepteerd (tenzij anders aangegeven). Het kind kan dan in een kinderbedje slapen. Er is slechts één kindje in een kinderbedje toegestaan per accommodatie (tenzij anders aangegeven).
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Is er bedlinnen aanwezig in de accommodatie?
Ja, bedlinnen is aanwezig in de accommodatie en de bedden zijn bij aankomst voor je opgemaakt. Dat is pas echt vakantie!
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Wat wordt er bedoeld met kinderbedlinnen?
Als je hebt aangegeven dat je gebruik wilt maken van een kinderbed, dan zorgen wij voor het kinderbedlinnen. Zo zorgen we ervoor dat het matras van het kinderbed schoon wordt afgedekt met een onderlaken, dat geheel onder het matras zit. In het pakket zit ook een kinderdeck (dekentje incl. hoeslaken dat aan elkaar vastzit) die je kunt gebruiken. Natuurlijk kun je ook zelf een dekentje of slaapzak meenemen voor de baby. Het kinderbedlinnen is wel verplicht, zodat er altijd een hoeslaken aanwezig is voor de hygiene. Houd er rekening mee dat voor het kinderbedlinnen ook kosten worden berekend.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Wat wordt er precies bedoeld met een kinderbed?
Een kinderbed is een bed van 1.20 x 0.60 m en geschikt voor de allerkleinsten (geschikt voor kids tot 3 jaar). Dit kan een campingbed of houten ledikant zijn. Per accommodatie kun je zien wat voor soort kinderbed er aanwezig is. Kinderen vanaf 3 jaar slapen in een eenpersoonsbed. Geef bij het maken van je boeking aan of je gebruik wilt maken van een kinderbed, dan zorgen wij voor het kinderbedlinnen. Houd er rekening mee dat voor het kinderbedlinnen ook kosten worden berekend. 

Let op: in de Newborn (4CEN) en 4-persoons kinderboerderij (4CK) staan standaard een houten ledikant. 
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?

Niet gevonden wat je zocht?

Ga naar Service & Contact en zoek onder een ander onderwerp of neem contact op met het Contact Center. Geef aan wat je niet kon vinden