Ga je binnenkort naar Hof van Saksen? Download dan onze toffe game en ga op een digitale speurtocht door de natuur op het resort. Ga op expeditie, verzamel grondstoffen en bouw de boomhut van je dromen. Hoe cool is dat?!

Download de gratis app

De innovatieve app Hof van Saksen Adventure download je gratis in de bekende stores voor iOS en Android. Hof van Saksen is onderdeel van Landal GreenParks. Je kunt de game spelen tijdens een verblijf op alle ruim 95 vakantieparken van Landal GreenParks in binnen- en buitenland. Of je nu in het bos, op het strand of in de bergen bent, er is altijd een droomhut om te bouwen: boomhut, strandhuis, berghut of watervilla.

     

Meer tips & tricks?

In het Hof van Saksen Adventure-boek staan te gekke extra tips & tricks voor nog meer speelplezier. Hierin vind je een overzicht van alle grondstoffen, voorbeelden van coole boomhutten, een Gouden Mystery Box met specials zoals een gameroom en discovloer. En met het boek kun je ook na je verblijf doorbouwen aan je boomhut. Het Hof van Saksen Adventure-boek is te koop op het resort.
EnzoKnol op expeditie met Hof van Saksen Adventure
Ook influencer EnzoKnol is fan van onze nieuwe gave app Hof van Saksen Adventure! Bekijk hoe EnzoKnol op expeditie gaat over het resort en zijn droomboomhut bouwt.