Een onvergetelijke vakantie

Op Hof van Saksen kunnen de kinderen zich uren vermaken. Er is zo veel te ontdekken en beleven, springen op de trampolines in de Bounz® Arena bijvoorbeeld, of een spannend potje Laser Tag. Natuurlijk wordt er ook een potje voetbal of basketbal op het multifunctionele sportveld gespeeld. Tussen de boerderijen liggen speeltuinen met spannende klimtoestellen en bij het recreatiemeer kunnen de kids zich uitleven op de speelboot, kabelbaan of airtrampoline. Snel naar buiten. 
    • Speciale 'Kinder'-boerderijen
    • WATERPRET
    • Indoorspeelparadijs Harrewar
    • Eindeloos speelplezier

Alles voor de kinderen

In de speciale Kinderboerderijen (type CK) is echt aan alles gedacht voor uw kinderen. Spelletjes, kleurtjes, speelgoed, u kunt het zo gek niet bedenken of het is er. En natuurlijk slapen ze in heuse stapelbedden. Het is tenslotte vakantie. En als ze binnen zijn uitgespeeld, is er buiten op het resort ook van alles te beleven.

Bekijk de video Type: 4CK | 6CK | 8CK

Een buitengewone sensatie

Racen door de wildwaterbaan en snelheidsrecords breken op de 4 spectaculaire glijbanen (vanaf 7 jaar, met diploma). Of klim over de waterattracties. natuurlijk kan er ook gewoon een duik worden genomen in het wedstrijdbad. Een dagje waterpret op het resort is nooit saai. 

Kinder Academies

Archeologische opgravingen uitvoeren, hutten bouwen, kokkerellen, knutselen of je eigen haute couture maken. Op Hof van Saksen kan het allemaal. Er is enorm veel te doen voor alle leeftijden. En papa of mama? Zij doet natuurlijk ook mee.

Recreatiemeer

Buiten aan ons recreatiemeer ligt een groot zandstrand met een uitdagende speeltuin. Verover het piratenschip en zwier vervolgens met de kabelbaan terug naar het vasteland. Beklim de hoge toren. Geniet van het uitzicht en ga glijdend weer naar beneden. 

Plezier en uitdaging in het indoorspeelparadijs

Avontuur voor ieder kind. Klauteren in de klimrekken, glijden van de glijbanen en rollen en dollen in de ballenbak. De Harrewar is meer dan 1.000 m² speelplezier. Probeer ook de Twister of de touwladder. Klim tot aan de nok en ga abseilend weer naar beneden. Of kom springen, stuiteren en de allermooiste solto's maken op de trampolines in de Bounz® Arena. Wie springt het hoogst?