Alles voor uw peuter of kleuter

Op Hof van Saksen is aan iedereen gedacht. Zo ook aan uw peuter/ kleuter. Uren spelen in het uitgebreide speelparadijs en heerlijk spetteren in het muzikale peuterbad. In de kindvriendelijke restaurants is dankzij de LEGO-muur ook genoeg te beleven. 's Avonds vallen zij heerlijk in slaap in uw speciale 'Kinder'-boerderij. 
    • Speciale 'Kinder'-boerderijen
    • Oppas-service
    • Indoorspeelparadijs Harrewar
    • Eindeloos speelplezier

Alles voor de kinderen

In de speciale Kinderboerderijen (type CK) is echt aan alles gedacht voor uw kinderen. Spelletjes, kleurtjes, speelgoed: u kunt het zo gek niet bedenken of het is er. En natuurlijk slapen ze in heuse stapelbedden. Het is tenslotte vakantie. En als ze binnen zijn uitgespeeld, is er buiten op het resort ook van alles te beleven.

Bekijk de video Type: 4CK | 6CK | 8CK

Samen spetteren

Speel met uw kleintje op de instrumenten in het muzikale peuterbad of ga bijvoorbeeld lekker badderen in de whirlpool. Even een pauze met limonade en koffie voor de ouders, om vervolgens weer bovenop de watertrommels te klimmen. Of samen met papa of mama glijden door de wildwaterbaan.

Buitenspelen verveelt nooit

Tussen de boerderijen zijn veel leuke speeltuinen te vinden. Ontdek de grote strandspeeltuin aan het recreatiemeer met een speelboot en peuterschommel! Lekker spelen in het zand of rollend in het gras. Dat is leuk!

Kindvriendelijke restaurants

Genieten van het kinderbuffet (kinderen tot 4 jaar gratis) en spelen in de speelhoek: bij Selfservice-restaurant Al Fresco is aan alles gedacht. In het Grand Café staat een speciale Legomuur om kunstwerken mee te creëren. Bij Gusto proeft u de lekkerste pizza's en pasta's; ons snackrestaurant Rapido valt goed in de smaak bij alle kinderen.

Dansen, klimmen en klauteren

Indoorspeelparadijs Harrewar biedt een veilige aparte speelplek voor de allerkleinsten. Beweeg en dans met uw kleintje tijdens Dreumestijd en kom daarna rustig aan doen bij de Knutsel Academie en in het leeshoekje. Houdt uw kindje van uitdaging? Voordat de oudere kinderen de Bounz Arena® betreden, kunnen de peuters springen op de trampolines.