Last minute genieten

Trek er last minute op uit en geniet van een onbezorgd verblijf op Hof van Saksen. Op en rond het resort is al weer genoeg te beleven. Daag elkaar uit voor een potje Family Adventure Golf, of kom tot rust tijdens een gezichtsbehandeling. Daarnaast staan de prachtige en weidse omgeving, luxe accommodaties en de gastvrijheid van onze medewerkers garant voor een onvergetelijk verblijf. Op het hele resort houden wij rekening met de door het RIVM afgegeven richtlijnen. Zodat u zorgeloos kunt genieten van onze culinaire verrassingen en meer.  
    • Zorgeloos boeken
    • Een potje Laser Tag
    • Culinair genieten in uw accommodatie
    • Uitstekende WiFi

    Reserveer nu uw last minute verblijf in april en mei.

Zorgeloos boeken bij Hof van Saksen

Zorgeloos boeken bij Hof van Saksen

Thuiswerken op Hof van Saksen

Werken en vakantie zijn op Hof van Saksen eenvoudig te combineren. Dankzij de uitstekende wifi op het hele resort kunt u werken waar en wanneer u wilt. En is ontspanning heel dichtbij. Even een frisse neus halen tijdens een wandeling over het resort. Of sluit de dag af met een fietstocht door de Drentse natuur. Over het eten hoeft u niet na te denken. Onze koks koken graag voor u. U zult zien dat even veranderen van omgeving energie geeft.

Maak uw verblijf compleet

Culinair genieten

Culinair genieten is op Hof van Saksen altijd mogelijk, ook in uw eigen accommodatie. Dankzij verschillende afhaal- en bezorgmogelijkheden is de keuze uitgebreid. Van sushi en heerlijke wokgerechten, tot verse pizza’s en pasta’s. Maar ook uw dagelijkse boodschappen vanuit de Noordermarkt.

Speel en ontdek

Onze unieke Kinder Academies dagen kinderen en hun ouders uit om creatief en actief te zijn. Niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Voor elk wat wils. Voor creatievelingen en avonturiers, maar ook voor techneuten en sportievelingen. Ook leuk: met de knutselpakketten kun je ‘thuis’ op het resort aan de slag.

Ontdek Drenthe

Ongerepte natuur in prachtige najaarskleuren, de oeroude hunebedden, museumdorp Orvelte, heerlijke wandel- en fietsroutes en prachtige exposities in het Drents Museum. Niet alleen op ons resort, maar ook in de directe omgeving kunt u volop genieten tijdens uw vakantie.

Fijne vakantie

Hoe wilt u verblijven?

Comfort
Luxe
Extra luxe

Zorgeloos boeken

Bent u benieuwd hoe een onbezorgde vakantie op Hof van Saksen eruit ziet? U leest alles over de genomen maatregelen op ons resort, over de flexibele voorwaarden en het reserveren van onze faciliteiten op de speciale pagina op onze website.