Last minute genieten

Trek er last minute op uit en geniet van een onbezorgd verblijf op Hof van Saksen. Op het resort genoeg te beleven. Daag elkaar uit voor een potje Family Adventure Golf, of kom tot rust tijdens een gezichtsbehandeling. De gave faciliteiten, luxe accommodaties en de gastvrijheid van onze medewerkers staan garant voor een onvergetelijk verblijf. Op het hele resort houden wij rekening met de door het RIVM afgegeven richtlijnen. Zodat u zorgeloos kunt genieten van onze culinaire verrassingen en meer.  
    • Zorgeloos boeken
    • Gotcha Arena Lasergame
    • Culinair genieten
    • Uitstekende WiFi

     

Zorgeloos boeken bij Hof van Saksen

Zorgeloos boeken bij Hof van Saksen

Maak uw verblijf compleet

WATERPRET

Hof van Saksen heeft vier spectaculaire waterglijbanen. Breek snelheidsrecords of kom terecht in een vrije val. Of ga samen van de 107 meter lange wildwaterbaan! De allerkleinsten spelen en spetteren heerlijk in het muzikale peuterbad. Waterpret zoals het bedoeld is.

Culinair genieten

Van een snelle hap na het zwemmen bij Rapido tot een italiaans drie gangen menu bij Gusto. Er is voor ieders wens en elk moment een restaurant op Hof van Saksen. Grand Café is dagelijks geopend voor een borrel, wat lekkers bij de koffie of een buitengewoon diner.

Speel en ontdek

Onze unieke Kinder Academies dagen kinderen en hun ouders uit om creatief en actief te zijn. Niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Voor elk wat wils. Voor creatievelingen en avonturiers, maar ook voor techneuten en sportievelingen. Ook leuk: met de knutselpakketten kun je ‘thuis’ op het resort aan de slag.

Fijne vakantie

Hoe wilt u verblijven?

Comfort
Luxe
Extra luxe