Hoelang van tevoren kan ik een reservering maken voor faciliteiten of activiteiten?
Elke dag zijn er activiteiten voor jong en oud. Wist je dat alle activiteiten en faciliteiten gemakkelijk kunnen worden gerserveerd via de Hof van Saksen app? Bekijk in de app het activiteitenprogramma en laat je inspireren. Goed om te weten:

Bowlingbaan  3 dagen van tevoren
Restaurants 14 dagen van tevoren
Activiteiten Maximaal 2 dagen van tevoren
Spa & Wellness Het hele jaar door
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Worden er activiteiten voor kinderen georganiseerd op het resort?
Elke dag zijn er activiteiten voor jong en oud. Bekijk in de Hof van Saksen app het activiteitenprogramma en laat je inspireren.

Goed om te weten: activiteiten voor het weekend reserveer je vanaf vrijdag 12.00 uur en de activiteiten voor de midweek reserveer je vanaf maandag 12.00 uur. Activiteiten kunnen tot twee dagen vooruit gereserveerd worden.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Is het mogelijk om een fiets te huren op het resort?
Ja, dat is mogelijk! Op het resort is een fietsverhuur aanwezig met een ruim assortiment fietsen. De fietsverhuur is dagelijks geopend. In de Hof van Saksen App vind je openingstijden en kun je direct een fiets reserveren.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Tot wanneer geldt mijn fietsreservering?
We reserveren de fiets op de ophaaldag tot uiterlijk 10:30 uur. Je kunt de ophaaltijd terugvinden in de app. Haal je de gereserveerde fietsen niet op voor die tijd? Dan stellen we de fietsen weer beschikbaar om te verhuren aan andere gasten.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Waar kan ik mijn gereserveerde fiets(en) ophalen?
Dit kan bij de balie van de fietsverhuur. De Fietsverhuur bevindt zich in de Brink, kijk op de resortplattegrond voor de precieze locatie. 
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?

Niet gevonden wat je zocht?

Ga naar Service & Contact en zoek onder een ander onderwerp of neem contact op met het Contact Center. Geef aan wat je niet kon vinden