Privékok in uw boerderij

In privésfeer dineren in uw eigen boerderij (uitsluitend in type 12CE) zonder zelf uren in de keuken te staan, op het resort is dat mogelijk. Onze privékok komt graag bij u in de Culinaire boerderij koken en neemt u zo alle zorgen uit handen zodat u enkel hoeft te genieten van een heerlijk diner. Er zijn drie mogelijkheden:

Let op: De privékok is geen onderdeel van het verblijf en kan op basis van beschikbaarheid worden bijgeboekt. 

3-gangenmenu

U ontvangt een voorstel voor een 3-gangen menu en de privékok bereidt dit menu in uw Culinaire boerderij. De prijs van het 3-gangen menu is € 49,50 per persoon en de prijs van het 4-gangen diner is € 59 per persoon. De kosten voor een privékok zijn eenmalig € 160.

Ook is het mogelijk om bediening in te huren. De kosten voor een bedieningsmedewerker zijn eenmalig € 140 en is enkel in te huren bij  3- of 4-gangendiners. Deze medewerker kan de tafel voorafgaand aan het diner voor u indekken en serveert alle gerechten aan tafel. U kunt een bijpassend wijnarrangement reserveren vanaf € 19,50 per persoon.

Heeft u de wens voor een 5-gangen diner, of wilt een andere invulling van het 3- of 4-gangen menuvoorstel? De mogelijkheden en prijzen bespreken wij graag met u.

De privékok is alleen te reserveren voor 3-gangen- of 4-gangen diners in de Culinaire boerderij (type 12CE). Voor groepen vanaf 13 personen wordt gekookt door twee privékoks.

Verrassingsmenu/menu découverte

U geeft onze privékok de vrije hand en hij kookt een bijzonder 3-gangen menu voor het voltallige gezelschap in uw Culinaire boerderij. De prijs van het 3-gangen verrassingsmenu is € 49,50 per persoon. De kosten voor de privékok zijn eenmalig € 160. Bij dit menu is het niet mogelijk zelf de inhoud van het menu te bepalen. Wij vernemen graag vooraf welke dieetwensen er zijn.

Voorbeeld: 4 personen x € 49,50 + € 160 = minimale prijs € 358

Dinerbuffet

Verblijft u in een 8-persoonsboerderij of groter en wilt u in alle rust genieten van een dinerbuffet in uw boerderij? Dat kan! De kosten van het dinerbuffet in uw boerderij zijn € 35 per persoon + cateringkosten. De cateringkosten zijn voor elk type eenmalig € 160.

Voorbeeld: 8 personen x € 35 + € 160 = € 440

Het dinerbuffet is te reserveren vanaf 8 personen tot een maximum van 24 personen. De maximale grootte van de groep is gebaseerd op uw boerderijtype.

U kunt een bijpassend wijnarrangement reserveren vanaf € 19,50 per persoon.

Reserveren en meer informatie

Een reservering voor een diner in uw boerderij dient minimaal drie weken voor uw aankomst telefonisch gemaakt te worden via +31-(0)592 24 59 55 of via sales@hofvansaksen.nl.*

Natuurlijk kunt u geheel vrijblijvend de mogelijkheden met ons doornemen.

*Let op: De privékok is geen onderdeel van het verblijf en kan op basis van beschikbaarheid worden bijgeboekt.