HSN Belevingsfotografie 2024
Privékok in jouw boerderij
In privésfeer dineren in jouw eigen boerderij (uitsluitend in type 12LCU) zonder zelf uren in de keuken te staan, op het resort is dat mogelijk. Onze privékok komt graag bij jou in de Culinaire boerderij koken en neemt zo alle zorgen uit handen zodat je enkel hoeft te genieten van een heerlijk diner. Er zijn drie mogelijkheden:

Let op: De privékok is geen onderdeel van het verblijf en kan op basis van beschikbaarheid worden bijgeboekt. 
3-gangenmenu
Je ontvangt een voorstel voor een 3-gangen menu en de privékok bereidt dit menu in jouw Culinaire boerderij. De prijs van het 3-gangen menu is € 49,50 per persoon en de prijs van het 4-gangen diner is € 59 per persoon. De kosten voor een privékok zijn eenmalig € 180 per medewerker.

Ook is het mogelijk om bediening in te huren. De kosten voor een bedieningsmedewerker zijn eenmalig € 150 en is enkel in te huren bij  3- of 4-gangendiners. Deze medewerker kan de tafel voorafgaand aan het diner indekken en serveert alle gerechten aan tafel. Je kunt een bijpassend wijnarrangement reserveren vanaf € 19,50 per persoon.

Heb je de wens voor een 5-gangen diner, of wil je een andere invulling van het 3- of 4-gangen menuvoorstel? De mogelijkheden en prijzen bespreken wij graag met jou.

De privékok is alleen te reserveren voor 3-gangen- of 4-gangen diners in de Culinaire boerderij (type 12CE). Voor groepen vanaf 13 personen wordt gekookt door twee privékoks.
Verrassingsmenu/menu découverte
Je geeft onze privékok de vrije hand en hij kookt een bijzonder 3-gangen menu voor het voltallige gezelschap in jouw Culinaire boerderij. De prijs van het 3-gangen verrassingsmenu is € 49,50 per persoon. De kosten voor de privékok zijn eenmalig € 180 per medewerker. Bij dit menu is het niet mogelijk zelf de inhoud van het menu te bepalen. Wij vernemen graag vooraf welke dieetwensen er zijn.

Voorbeeld: 4 personen x € 49,50 + € 180 = minimale prijs € 378
Dinerbuffet
Verblijf je in een 8-persoonsboerderij of groter en wil je in alle rust genieten van een dinerbuffet in de boerderij? Dat kan! De kosten van het dinerbuffet in jouw boerderij zijn € 38,50 per persoon + cateringkosten. De cateringkosten zijn voor elk type eenmalig € 160.

Voorbeeld: 8 personen x € 38,50 + € 160 = € 468

Het dinerbuffet is te reserveren vanaf 8 personen tot een maximum van 24 personen. De maximale grootte van de groep is gebaseerd op het boerderijtype.

Je kunt een bijpassend wijnarrangement reserveren vanaf € 19,50 per persoon.
HSN Belevingsfotografie zomer 2018
Reserveren en meer informatie
Een reservering voor een diner in jouw boerderij dient minimaal drie weken voor aankomst telefonisch gemaakt te worden via +31-(0)592 24 59 55 of via sales@hofvansaksen.nl.*

Natuurlijk kun je geheel vrijblijvend de mogelijkheden met ons doornemen.

*Let op: De privékok is geen onderdeel van het verblijf en kan op basis van beschikbaarheid worden bijgeboekt.