Voor kinderen vanaf 6 weken
Gekwalificeerd personeel
Kinderopvang in je eigen vakantiehuis
Als gast van het resort Hof van Saksen kun je gebruik maken van de professionele kinderopvang van Kinderopvang "Bij Ot & Sien". De toegewijde medewerkers zijn allemaal in het bezit van een SPW3 of 4 diploma (vergelijkbaar met een pedagogische opleiding in Duitsland). De medewerkers van "Bij Ot & Sien" hebben ook een bewijs van goed gedrag.

Een groot voordeel van de kinderopvangservice is dat de kinderopvang plaatsvindt in je eigen accommodatie op het resort. Dit betekent dat de kinderen op het resort kunnen blijven. De kosten hiervoor bedragen € 27,50 (incl. btw) per uur.
Boek uw kinderopvang

Wil je gebruik maken van de kinderopvang? Neem dan contact op met Kinderopvang Bij Ot & Sien via +31-(0)592 50 14 18, +31-(0)6 53 72 96 30 of per e-mail via info@bijotensien.nl. Wil je opvang boeken voor meer dan 4 kinderen, neem dan telefonisch contact op met het kinderdagverblijf en informeer naar de mogelijkheden.

Wil je opvang boeken voor meer dan 4 kinderen, neem dan telefonisch contact op met het kinderdagverblijf en informeer naar de mogelijkheden.

Voor de opvang van uw kinderen ga je een overeenkomst aan met kinderdagverblijf Bij Ot & Sien. Resort Hof van Saksen is hier niet bij betrokken. Kinderdagverblijf Bij Ot & Sien is HKZ ISO 9001 gekwalificeerd.

 

Meer lezen
Prijzen en beschikbaarheid
HSN Belevingsfotografie juni 2018
Kinderboerderij
Onze kinderboerderij biedt alle comfort voor je gezinsvakantie en is helemaal afgestemd op het speelplezier van je kinderen. Veel speelgoed, kindermeubilair en veiligheidsvoorzieningen zoals kinderveilige stopcontacten en traphekjes. Zo zal de familievakantie nog lang herinnerend worden.