Voor het eerst samen op vakantie
In de Newborn boerderij is alles voor jou en jouw kleintje(s) aanwezig. Van wieg tot tummytub, flessenwarmer en videobabyfoon. Grotere broer of zus slaapt in een heuse bedstee! Op het resort ontdekken jullie samen de velen speelmogelijkheden. En wil je 's avonds samen dineren in een van de restaurants, dan biedt de oppasservice uitkomst op het juiste moment.
Kies de accommodatie die bij je past

Genoeg te doen!

Eindeloos speelplezier

Lekker alles ontdekken, van zand en water tot de schommel en de glijbaan. Dus lekker rollen op het strand en samen schommelen of van de glijbaan. Wat een feest.

Indoor Harrewar

Ook bij minder weer is het heerlijk spelen. In ons Indoorspeelparadijs Harrewar bijvoorbeeld. Met een speciale plek waar de allerkleinsten veilig kunnen spelen en ontdekken op een zachte ondergrond. En ondertussen geniet je van een heerlijke koffie bij de Harrewarbar.

WATERPRET

Samen spetteren en eigen muziek maken met de trommels in het muzikale baby- en peuterbad. Heerlijk dobberen of bubbelen in het verwarmde water. Een heerlijke en speelse manier van kennismaken met water.
Samen culinair genieten

Culinair genieten staat voorop in onze restaurants. En dankzij de LEGO muur kun je gerust de tijd nemen voor je eten. De kids vermaken zich wel. Uiteraard warmen onze medewerkers graag een potje of flesje op voor de kleintjes. Liever in jouw boerderij genieten van het lekkers uit onze restaurants? De delivery en take-away opties zijn eindeloos. Eet smakelijk!

Goed om te weten

Boodschappen

Stel je eens voor: wanneer je aankomt in je boerderij is de koelkast gevuld en staan de boodschappen op de tafel voor je klaar. Dat is nog eens een ontspannen begin van de vakantie. Kies dan voor ons boodschappenpakket of selecteer je eigen producten via onze webshop en wij zorgen ervoor dat alles klaarstaat in jouw boerderij.

Zwemluiers

Zwemluiers zijn verkrijgbaar bij de Noordermarkt, Gift & Fashion Shop, Poolbar en badpost. Daarnaast dienen baby's in alle baden (m.u.v. het peuterbad) gebruik te maken van een babyfloat. Babyfloats zijn te koop bij de Poolbar in het overdekte zwembad.

Kinderbed

Een kinderbed (campingbedje) is een bed voor de allerkleinsten. Deze is 1,20 x 0,60m. Geef bij het reserveren aan of je gebruik wilt maken van een kinderbed, dan zorgen wij voor het kinderbedlinnen. Het eerste kinderbedje is gratis, voor eventuele extra kinderbedjes betaal je € 12,50 per kinderbed. In de Newborn (4CEN) en 4-persoons kinderboerderij (4CK) staat standaard een houten ledikant.
Reserveer jouw verblijf