Voor het eerst samen op vakantie

Op Hof van Saksen geniet u van een heerlijke, onbezorgde vakantie met uw baby. Zo is in onze speciale Newborn boerderij alles voor uw kleintje aanwezig. En is er op en rond het resort van alles te beleven. Lekker wandelen over het resort of spetteren in het muzikale peuterbad. In één van onze restaurants geniet u van heerlijke gerechten. Misschien zelfs van een romantisch avondje samen, dankzij onze oppas-service. Dat is onbezorgd genieten.
  • Speciale Newborn boerderij
  • Gratis kinderstoel en kinderbedje
  • Oppas-service
  • Eindeloos speelplezier
Reserveer uw verblijf

Slaapgenot voor de allerkleinsten

In onze Newborn boerderij is alles voor de allerkleinste aanwezig. Van wieg tot tummytub en van flessenwarmer tot videobabyfoon. Grotere broer of zus slaapt in een heuse bedstee. 
Zijn de kinderen al wat ouder? Onze ‘Kinder’boerderijen zijn van alle kindergemakken voorzien.
 
Newborn Boerderij: 4CEN 
'Kinder'boerderijen: 4CK | 6CK | 8CK

Genoeg te doen!

Eindeloos speelplezier

Lekker alles ontdekken, van zand en water tot de schommel en de glijbaan. Dus lekker rollen op het strand en samen schommelen of van de glijbaan. Wat een feest.

Indoor Harrewar

Ook bij minder weer is het heerlijk spelen. In ons Indoorspeelparadijs Harrewar bijvoorbeeld. Met een speciale plek waar de allerkleinsten veilig kunnen spelen en ontdekken op een zachte ondergrond. En ondertussen geniet u van een heerlijke koffie bij de Harrewarbar.

WATERPRET

Samen spetteren en eigen muziek maken met de trommels in het muzikale baby- en peuterbad. Heerlijk dobberen of bubbelen in het verwarmde water. Een heerlijke en speelse manier van kennismaken met water.

Samen culinair genieten

Culinair genieten staat voorop in onze restaurants. En dankzij de LEGO muur kunt u gerust de tijd nemen voor uw eten. De kids vermaken zich wel. Uiteraard warmen onze medewerkers graag een potje of flesje op voor de kleintjes. Liever in uw boerderij genieten van het lekkers uit onze restaurants? De delivery en take-away opties zijn eindeloos. Eet smakelijk!

Goed om te weten

Boodschappen
Stelt u zich eens voor: wanneer u aankomt in uw boerderij is de koelkast gevuld en staan de boodschappen op de tafel voor u klaar. Dat is nog eens een ontspannen begin van de vakantie. Kies dan voor ons boodschappenpakket of selecteeer uw eigen producten via onze webshop en wij zorgen ervoor dat alles voor u klaarstaat in uw boerderij.

Zwemluiers
Zwemluiers zijn verkrijgbaar bij de Noordermarkt, Gift & Fashion Shop, Poolbar en badpost. Daarnaast dienen baby's in alle baden (m.u.v. het peuterbad) gebruik te maken van een babyfloat. Babyfloats zijn eventueel te koop bij de Poolbar in het overdekte zwembad.
  Kinderbed
  Een kinderbed (campingbedje) is een bed voor de allerkleinsten. Deze is 1,20 x 0,60m. Geeft u bij het reserveren aan of u gebruik wil maken van een kinderbed, dan zorgen wij voor het kinderbedlinnen. Het eerste kinderbedje is gratis, voor eventuele extra kinderbedjes betaalt u € 12,50 per kinderbed. In de Newborn (4CEN) en 4-persoons kinderboerderij (4CK) staan standaard een houten ledikant.