Onbezorgd genieten

Met de culinaire arrangementen hoeft u nergens meer naar om te kijken. Een boodschappenpakket dat klaarstaat bij aankomst en elke ochtend een uitgebreid ontbijt. 's Avonds kunt u heerlijk dineren in het restaurant of gezellig gourmetten in uw accommodatie. Boek uw arrangement en laat het aan niets ontbreken.

Ontbijtservice

Begin de dag ontspannen en laat u verwennen met een heerlijk ontbijt dat wordt bezorgd in uw boerderij. De Ontbijtservice bestaat onder andere uit: heerlijke verse broodjes uit de oven, vers geperste jus d'orange, diverse soorten beleg, een gekookt eitje, fruit en een krant. Voor volwassenen € 10,95 p.p.p.d. en voor kinderen t/m 12 jaar € 6,50 p.p.p.d.

Ontbijtbuffet

Begin de dag goed! Met dit arrangement kunt u dagelijks in de Havezate genieten van een heerlijk ontbijt met verschillende broodjes, diverse soorten beleg, jus d'orange en koffie en thee. Reserveer uw ontbijt voor € 16,50 p.p.p.d. en voor kinderen (4 t/m 12 jaar) € 8,50 p.p.p.d..

3-daags ontbijtarrangement
U kunt ook gebruikmaken van een 3-daags ontbijtarrangement. De prijs van dit arrangement is voor iedereen van 13 jaar en ouder € 42 per persoon, voor kinderen van 4 t/m 12 jaar is dit € 21 per kind. 
Kinderen t/m 3 jaar eten gratis mee. Niet geldig tijdens de feestdagen.

Picknick arrangment

Geniet u ook zo van een mooi zonnig plekje, het uitzicht van de koeien in de wei of de gezelligheid bij ons Recreatiemeer? De Noordermarkt biedt u het Picknick arrangement aan. Een picknickmand gevuld met allemaal lekkernijen waaronder een belegd broodje naar keuze, een croissant, stokbrood, diverse soorten beleg, fruitmix, een sapje en een flesje Spa blauw. Uiteraard mogen een mooie picknickmand met kleed en een fietskaart van de omgeving zeker niet ontbreken.
Prijs Picknick arrangement: € 29,90 voor 2 personen en € 9,95 per kind.

Gourmetarrangement

Lekker en sfeervol eten, zonder uren in de keuken te staan? Reserveer dan het Gourmetarrangement voor € 19,50 p.p. en voor kinderen t/m 12 jaar 
€ 10 p.p. en geniet van diverse soorten vlees en sauzen, groenten, salade en natuurlijk stokbrood met kruidenboter (incl. huur gourmetstel en benodigde materialen).
De borg voor het gourmetstel is € 25. U kunt uw Gourmetarrangement afhalen in de Noordermarkt.

Uit & Thuis arrangement

Met het Uit & Thuis arrangement schuift u één avond aan in één van onze restaurants voor een heerlijk diner. Kiest u voor een heerlijk 3-gangen menu in ons culinaire hart van de Havezate Grand Café? Of wilt u liever op en top Italiaans dineren en kiest u voor een 3-gangen menu in ons restaurant Gusto? Of gaat u toch liever voor een heerlijk diner in ons Buffetrestaurant Al Fresco? De keuze is aan u. De andere avond smult u van een gourmet in de accommodatie. U krijgt korting als u dit arrangement bij uw accommodatiereservering of tijdens uw verblijf reserveert (deze korting is al in de prijs verwerkt). Voor kinderen 4 t/m 12 jaar € 19 p.p, kinderen van 13 t/m 17 jaar € 33 p.p. en volwassenen € 44 p.p.
* Heeft u het arrangement geboekt? Reserveer dan direct uw tafel bij restaurants (Grand Café , Gusto, Al  Fresco, Gusto) via de Hof van Saksen App of door te bellen naar +31- (0)592 24 59 50.
Kinderen t/m 3 jaar eten gratis mee. Niet geldig tijdens de feestdagen.

Boodschappenpakket

Uw vakantie begint onbezorgd. De eerste boodschappen zijn bij aankomst al afgeleverd in uw accommodatie! Wilt u ook het gemak van een boodschappenpakket, maar kiest u liever zelf de producten? Bestel dan uw boodschappen via onze webshop. Geen gesleep met dozen en kratten van thuis, wij zorgen ervoor dat alles voor u klaar staat in de accommodatie! 

Borrelarrangement

Met het borrelpakket heeft u alles in huis om in uw accommodatie gezellig samen te zijn. Het borrelpakket is geschikt voor vier personen. Het borrelpakket bestaat uit onder andere: stokbrood, roomkaas, brie, tomaten tapenade, groene pesto olijven, knoflook fuet, notenmix, paprikachips, vier flesjes bier en twee flesjes streekbier, 1 fles Merlot wijn, een fles bronwater en een fles aanmaaklimonade. Hier geniet u van voor € 32,50.

Healthy Start

Begin de dag extra gezond en kies voor het Healthy Start ontbijt. Het Healthy Start ontbijt bestaat uit verse Griekse tapyoghurt, muesli en vers fruit. Aangevuld met een speltbol, kaas, jam en vers geperste jus d’orange. € 8,50 Per persoon per dag.

Boodschappenpakket klein voor € 24,95 per pakket
Het kleine boodschappenpakket is geschikt voor vier personen. Een big shopper gevuld met:
  • Koffie, koffiefilters en koffiemelk
  • Thee en suiker
  • Koekjes en snoepmix
  • Frisdrank, bier en wijn
  • Cocktailsnacks
Boodschappenpakket groot voor € 49,95 per pakket
Het grote boodschappenpakket is geschikt voor zes personen. Dit pakket is gelijk aan het kleine boodschappenpakket, maar wordt aangevuld met:
  • Geroosterd brood of ontbijtcrackers, eieren, tafelmargarine
  • Kaas, ham, jam, fruit
  • Jus d'orange, melk
  • Brie, toast, chips