korting tot 35%

Meivakantie op Hof van Saksen

Buitengewoon genieten van de lente
Van 23 april tot 10 mei 2021
Reserveer uw verblijf

Meivakantie vieren op Hof van Saksen

Vier de vakantie op Hof van Saksen. Feest en ontspanning voor het hele gezin! Van avonturen in Indoorspeelparadijs Harrewarr tot creatieve momenten in een van onze Kinder Academies. Daag elkaar uit voor een potje Laser Tag, de kinderen leven zich uit in een van de speeltuinen op het resort. Hebben jullie het trekvlot al eens uitgeprobeerd? De rustzoekers heten wij ondertussen van harte welkom in onze Spa & Wellness. Dat is nog eens genieten voor het hele gezin.
  • Culinair genieten in uw boerderij
  • Kinder Academies voor alle leeftijden
  • Luxe boerderijen
  • Op de fiets de omgeving ontdekken
    
  Reserveer nu uw verblijf in de meivakantie van 23 april tot 10 mei 2021 met korting. Bekijk de voorwaarden.

Zorgeloos boeken bij Hof van Saksen

 • Extra omboekflexibiliteit

  Tot 1 dag voor aankomst

 • Gratis annuleren

  Binnen 14 dagen

 • Later betalen

  Binnen 14 dagen

 • In termijnen betalen

  Tot 56 dagen voor aankomst

Een onvergetelijke vakantie voor het hele gezin

Thuis culinair genieten

Culinair genieten is op Hof van Saksen altijd mogelijk, ook in uw eigen accommodatie. Dankzij verschillende afhaal- en bezorgmogelijkheden is de keuze uitgebreid. Van sushi en heerlijke wokgerechten, tot verse pizza’s en pasta’s. Maar ook uw dagelijkse boodschappen vanuit de Noordermarkt.

Laser Tag Arena

Daag elkaar uit voor een spannend potje laser tag. Probeer door tactisch te spelen en je tegenstander te besluipen met jouw team de hoogste score te behalen. De ultieme versie van tikkertje en verstoppertje! Wie veroverd als eerste de vlag?

Family Adventure Golf

Een 18-holes baan vol met smalle doorgangen, glijbanen, loopings en andere hindernissen. Iedere hole is op verschillende manieren te spelen en dus geschikt voor de hele familie. De 9-holes Putting Green is ideaal voor het oefenen van de hole-in-one.

Fijne vakantie!

Hoe wilt u verblijven?

Comfort
Luxe
Extra luxe

Zorgeloos boeken

Bent u benieuwd hoe een onbezorgde vakantie op Hof van Saksen eruit ziet? U leest alles over de genomen maatregelen op ons resort, over de flexibele voorwaarden en het reserveren van onze faciliteiten op de speciale pagina op onze website.