korting tot 30%

Voorjaar op Hof van Saksen

Ontdek de kleuren van de lente.
Van 26 februari tot 5 april 2021
Reserveer uw verblijf

Vier het voorjaar

De bomen kleuren weer groen, gekleurde bloemen verschijnen en de zon laat zich weer regelmatiger zien. Het is voorjaar! Een heerlijk seizoen om er op uit te trekken vanuit uw luxe accommodatie op ons resort. Al fietsend bijvoorbeeld ontdekt u de prachtige Drentse natuur. Maar ook op het resort is er buiten van alles te beleven voor jong en oud.  
Uiteraard hanteren wij op het gehele resort de maatregelen zoals deze zijn voorgeschreven. Zodat u zorgeloos kunt genieten van een buitengewoon verblijf. 
  • Zorgeloos boeken
  • Ontdek de prachtige Drentse natuur per fiets
  • Outdoor activiteiten voor alle leeftijden
  • Culinair genieten in uw accommodatie

  Reserveer nu uw verblijf in het voorjaar van 26 februari tot 5 april 2021 met korting. Bekijk de voorwaarden.

Zorgeloos boeken bij Hof van Saksen

 • Extra omboekflexibiliteit

  Tot 1 dag voor aankomst

 • Gratis annuleren

  Binnen 14 dagen

 • Later betalen

  Binnen 14 dagen

 • In termijnen betalen

  Tot 56 dagen voor aankomst

Een onvergetelijke vakantie voor het hele gezin..

Speciale boerderijen

Het ontbreekt u aan niets tijdens een verblijf in één van onze luxe boerderijen. Zo zijn al onze accommodaties standaard voorzien van luxe Auping bedden, een Nespresso apparaat en uitstekende Wifi. Verder kennen we een aantal specials. Zoals accommodaties met een sauna, een jaccuzzi of accommodaties speciaal voor kinderen.

Culinair genieten

Culinair genieten is op Hof van Saksen altijd mogelijk, ook in uw eigen accommodatie. Dankzij verschillende afhaal- en bezorgmogelijkheden is de keuze uitgebreid. Van sushi en heerlijke wokgerechten, tot verse pizza’s en pasta’s. Maar ook uw dagelijkse boodschappen vanuit de Noordermarkt.

Kinder Academies

Onze unieke Kinder Academies dagen kinderen en hun ouders uit om creatief en actief te zijn. Niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Voor elk wat wils. Voor creatievelingen en avonturiers, maar ook voor techneuten en sportievelingen. Met de knutselpakketten kun je ‘thuis’ op het resort aan de slag.

Fijne vakantie!

Hoe wilt u verblijven?

Comfort
Luxe
Extra luxe

Zorgeloos boeken

Bent u benieuwd hoe een onbezorgde vakantie op Hof van Saksen eruit ziet? U leest alles over de genomen maatregelen op ons resort, over de flexibele voorwaarden en het reserveren van onze faciliteiten op de speciale pagina op onze website.