Moederdag

Zet moeder in het zonnetje
Aankomst 6 mei 2022
Reserveer uw verblijf

Moederdag op Hof van Saksen

Tijd om moeder eens flink in het zonnetje te zetten. Met een heerlijk ontbijt en een mooi (zelfgemaakt) cadeau bijvoorbeeld. En door het resort te ontdekken. Daag elkaar uit voor een gezellig potje Family Adventure Golf. Of glijden jullie liever samen van onze 4 speciale waterglijbanen? Waar moeders echt tot rust komen is in onze Spa & Wellness. En ondertussen wordt het diner voorbereid. Wordt het een diner in de boerderij of op het terras van één van onze restaurants?
  • Ontspannen in de Spa & Wellness
  • Culinair genieten in de boerderij
  • Op de fiets de omgeving ontdekken
  • Luxe boerderijen
Reserveer uw verblijf

Zorgeloos boeken bij Hof van Saksen

 • Extra omboekflexibiliteit

  Tot 1 dag voor aankomst

 • Gratis annuleren

  Binnen 14 dagen

 • Later betalen

  Binnen 14 dagen

 • In termijnen betalen

  Tot 56 dagen voor aankomst

Een onvergetelijke moederdag voor het hele gezin

Culinaire moederdag

De dag begint natuurlijk met een heerlijk (zelfgemaakt) ontbijt op bed. Maar er is de rest van de dag ook nog genoeg te genieten. Uitgebreid lunchen op één van onze terrassen bijvoorbeeld. Liever in de boerderij eten? Take-away en bezorgmogelijkheden zijn er volop.

Speciale boerderijen

Het ontbreekt u aan niets tijdens een verblijf in één van onze luxe boerderijen. Zo zijn al onze accommodaties standaard voorzien van luxe Auping bedden, een Nespresso koffiemachine en uitstekende Wifi. Verder kennen we een aantal specials. Zoals accommodaties met een sauna, een luxe bubbelbad of accommodaties speciaal voor kinderen.

Spa & wellness

Even helemaal niets en tijd voor jezelf. In de Spa & Wellness komt iedere moeder helemaal tot rust. Ontspannen gaat bijna als vanzelf door de heerlijke warmte van de Finse sauna, het Turkse stoombad of de whirlpool. Ook fijn: reserveer een massage of geniet van een heerlijke gezichtsbehandeling.

Fijne moederdag!

Hoe wilt u verblijven?

Comfort
Luxe
Extra luxe