Arrangementen

Niets is zo heerlijk en ontspannen als alles rondom uw vakantie verzorgd is. Geniet van de vele extra pakketten en services om uw verblijf zo aangenaam en compleet mogelijk te maken. U heeft de keuze uit verschillende arrangementen. Bekijk deze mogelijkheden en reserveer direct, zodat u zeker weet waar u zich op kunt verheugen.

Tijdens uw reservering vindt u in de stap Extra's de volledige omschrijvingen en exacte prijzen voor alle arrangementen.
Voorwaarden

Extra luxe

Maak uw verblijf nu nog comfortabeler met één van onze samengestelde arrangementen of geniet samen van een fles Prosecco en een Drentse lekkernij in uw accommodatie. Wat een luxe!
Kies uw extra luxe

Culinaire arrangementen

Met de culinaire arrangementen hoeft u nergens meer naar om te kijken. Een boodschappenpakket dat klaarstaat bij aankomst en elke ochtend een uitgebreid ontbijt. 's Avonds kunt u heerlijk dineren in het restaurant of gezellig gourmetten in uw accommodatie. Boek uw arrangement en laat het aan niets ontbreken.
Onze culinaire arrangementen

Familie en Actieve arrangementen

Er is nog veel meer te beleven! We hebben verschillende arrangementen voor jong en oud. Voor elke generatie wat wils. Wilt u relaxen of juist iets actiefs doen? Kies het arrangement dat bij u past.
Onze Familie en Actieve arrangementen