Luxe en comfort

Maak uw verblijf nu nog comfortabeler met één van onze samengestelde arrangementen of geniet samen van een fles Prosecco en een Drentse lekkernij in uw accommodatie. Wat een luxe!

Sauna arrangement

Dit arrangement bestaat uit ontvangst met koffie of thee in de Spa & Wellness, een Rasul Ritueel van 25 minuten in het Turks stoombad, gebruik van een badjas en handdoeken , toegang tot het saunalandschap en een heerlijke gezonde lunch inclusief consumptie. Reserveer nu het Sauna arrangement* voor € 52,50 i.p.v.
€ 61,45 (toegang vanaf 16 jaar).
* De reservering dient vooraf het bezoek aan de Spa & Wellness gemaakt te worden.

Keukendoekenpakket

Lekker praktisch! Voor € 5 ligt het keukendoekenpakket voor u klaar in uw accommodatie, dan hoeft u daar ook niet aan te denken.
  • Twee theedoeken
  • Keukendoek

Handdoekenpakket

Wel zo gemakkelijk, ook de handdoeken liggen bij aankomst klaar in uw accommodatie. Om mee te nemen naar het zwembad, het strand, de sauna of om heerlijk om u heen te wikkelen na het douchen. Reserveer het handdoekenpakket met een badlaken en handdoek voor € 6 p.p.

Feestpakket

Heeft u iets te vieren? Een verjaardag of jubileum viert u bij Hof van Saksen. De feestvreugde is helemaal compleet met een felicitatiekaart, kleurrijke versiering en een luxe taart. Het Celebration feestpakket (goud/zilver) is geschikt voor elke speciale gelegenheid: jubilea of de verjaardag van een volwassene. Met het Happy Birthday feestpakket maakt u van een kinderverjaardag een echt feestje. Feestpakket voor zes personen
€ 34,50 en voor twaalf personen € 46,50. Geef bij uw reservering aan van welk feestpakket u gebruik wilt maken, dan zorgen wij dat bij aankomst alles klaar staat/versierd is.

VIP arrangement

Wilt u lekker genieten van luxe tijdens uw verblijf? Reserveer dan het VIP arrangement voor € 25 p.p. en ontvang een ontbijt bezorgd in uw boerderij, een fles Prosecco*, een Drentse lekkernij*, een extra handdoekenpakket p.p., een doucheset* en badjas en slippers die u gedurende uw verblijf kunt gebruiken.
* Bij een reservering voor vijf of meer personen ontvangt u deze artikelen dubbel (per accommodatie).