Luxe en comfort

Maak uw verblijf nu nog comfortabeler met één van onze samengestelde arrangementen of geniet samen van een fles Prosecco en een Drentse lekkernij in uw accommodatie. Wat een luxe!

Extra keukendoekenpakket

In u w accommodatie ligt al een keukendoekenpakket voor u klaar. Voor € 5,95 kunt u een extra keukendoekenpakket reserveren, dan hoeft u daar ook niet aan te denken. Het pakket bestaat uit:
  • Één theedoek
  • Één keukendoek

Extra handdoekenpakket

Handdoeken hoeft u niet mee te nemen, er liggen twee handdoeken voor u klaar in de accommodatie. Heeft u extra handdoeken nodig om bijvoorbeeld mee te nemen naar het zwembad, het recreatiemeer of de sauna? Reserveer dan een extra handdoekenpakket voor € 6,95 per persoon. Het pakket bestaat uit twee grote luxe handdoeken (70 x 140 cm) per persoon.

Feestpakket

Heeft u iets te vieren? Een verjaardag of jubileum viert u bij Hof van Saksen. De feestvreugde is helemaal compleet met een felicitatiekaart*, kleurrijke versiering en een luxe taart. Het Celebration feestpakket (goud/zilver) is geschikt voor elke speciale gelegenheid: jubilea of de verjaardag van een volwassene. Met het Happy Birthday feestpakket maakt u van een kinderverjaardag een echt feestje. Feestpakket voor zes personen € 37,50 en voor twaalf personen € 49,50. Geef bij uw reservering aan van welk feestpakket u gebruik wilt maken, dan zorgen wij dat bij aankomst alles klaar staat/versierd is.

*De tekst voor op de kaart kunt u mailen naar receptie@hofvansaksen.nl.

VIP arrangement

Wilt u lekker genieten van luxe tijdens uw verblijf? Reserveer dan het VIP arrangement voor € 29,50 p.p. en ontvang een ontbijt bezorgd in uw boerderij, een fles Prosecco*, een Drentse lekkernij*, een extra handdoekenpakket p.p., een doucheset* en badjas en slippers die u gedurende uw verblijf kunt gebruiken.
* Bij een reservering voor vijf of meer personen ontvangt u deze artikelen dubbel (per accommodatie).