Kies voor een beetje extra luxe

Ontdek onze arrangementen
Reserveren Voorwaarden
Maak je verblijf compleet
Feestpakket
Heb je iets te vieren? Vier het bij Hof van Saksen. De feestvreugde is compleet met een felicitatiekaart, versiering en een luxe taart. Het Celebration feestpakket (goud/zilver) is geschikt voor elke speciale gelegenheid: jubilea of een verjaardag. Met het Happy Birthday feestpakket maak je van een kinderverjaardag een feestje. Feestpakket voor zes personen € 37,50 en voor twaalf personen € 49,50. Geef bij de reservering aan welk feestpakket je wilt, dan zorgen wij dat bij aankomst alles klaar staat/versierd is. De tekst voor op de kaart kun je mailen naar receptie@hofvansaksen.nl.

Breid het Feestpakket uit met het speciale ballonnenboeket. Het boeket bestaat uit diverse ballonnen gevuld met helium. Een ware blijmaker! Je hebt de keuze uit een boeket voor volwassenen of voor een kind. Ben je geïnteresseerd? Neem dan nadat je het Feestpakket online hebt gereserveerd, contact op met onze receptie via receptie@hofvansaksen.nl of +31 (0)592 24 59 59.Luxe en comfort

Maak het verblijf nu nog comfortabeler met één van onze samengestelde arrangementen of geniet samen van een fles Prosecco en een Drentse lekkernij in de accommodatie. Wat een luxe!