Luxe en comfort

Maak het verblijf nu nog comfortabeler met één van onze samengestelde arrangementen of geniet samen van een fles Prosecco en een Drentse lekkernij in de accommodatie. Wat een luxe!

Extra keukendoekenpakket

In de accommodatie ligt al een keukendoekenpakket klaar. Voor € 5,95 kun je een extra keukendoekenpakket reserveren, dan hoef je daar ook niet aan te denken. Het pakket bestaat uit:
  • Één theedoek
  • Één keukendoek

Extra handdoekenpakket

Handdoeken hoef je niet mee te nemen, er liggen twee handdoeken klaar in de accommodatie. Heb je extra handdoeken nodig om bijvoorbeeld mee te nemen naar het zwembad, het recreatiemeer of de sauna? Reserveer dan een extra handdoekenpakket voor € 6,95 per persoon. Het pakket bestaat uit twee grote luxe handdoeken (70 x 140 cm) per persoon.

Feestpakket

Heb je iets te vieren? Een verjaardag of jubileum vier je bij Hof van Saksen. De feestvreugde is helemaal compleet met een felicitatiekaart*, kleurrijke versiering en een luxe taart. Het Celebration feestpakket (goud/zilver) is geschikt voor elke speciale gelegenheid: jubilea of de verjaardag van een volwassene. Met het Happy Birthday feestpakket maak je van een kinderverjaardag een echt feestje. Feestpakket voor zes personen € 37,50 en voor twaalf personen € 49,50. Geef bij de reservering aan van welk feestpakket je gebruik wilt maken, dan zorgen wij dat bij aankomst alles klaar staat/versierd is.

*De tekst voor op de kaart kun je mailen naar receptie@hofvansaksen.nl.

Breid het Feestpakket uit met het speciale ballonnenboeket. Het boeket bestaat uit diverse ballonnen gevuld met helium. Een ware blijmaker! Je heb de keuze uit een boeket voor volwassenen of voor een kind. Ben je geïnteresseerd? Neem dan nadat je het Feestpakket online hebt gereserveerd, contact op met onze receptie via receptie@hofvansaksen.nl of +31 (0)592 24 59 59.

VIP arrangement

Wil je lekker genieten van luxe tijdens het verblijf? Reserveer dan het VIP arrangement voor € 29,50 p.p. en ontvang een ontbijt bezorgd in de boerderij, een fles Prosecco*, een Drentse lekkernij*, een extra handdoekenpakket p.p., een doucheset* en badjas en slippers die je gedurende het verblijf kunt gebruiken.
* Bij een reservering voor vijf of meer personen ontvang je deze artikelen dubbel (per accommodatie).