Mag ik mijn huisdier meenemen?

Ja, dat kan. Zo kun je samen genieten van een vakantie samen met je hond. In enkele accommodaties zijn maximaal twee huisdieren toegestaan. De 2C, 2EL (love2stay), 4CN (Newborn), 4CK (Kinder boerderij), 4ELW (Wellnessboerderij), 6B1, 8LT, 18C en 24C accommodaties zijn huisdiervrij. Per huisdier betaal je € 5,75 per nacht.

Viervoeters zijn van harte welkom in de gangen van de Havezate en in het Grand Café. Zorg wel dat je hond hebt aangelijnd op het gehele resort, m.u.v. het hondenspeelveld. Laat je honden niet los in de wei bij parkeerplaatsen P2 en P3. Hierdoor schrikken de (zwangere) schapen. Het uitlaten kan op één van de twee uitlaatstroken, hier zijn poepzakjes en prullenbakken aanwezig. Kijk voor de locaties van de uitlaatstroken, het speelveld en parkeerplaatsen P2 en P3 op de resortplattegrond. Honden mogen zwemmen in de kleine vijvers. In het recreatiemeer en op het strand mogen geen honden komen.

Dagje weg zonder de hond? Gasten op Hof van Saksen kunnen gebruikmaken van de professionele oppasservice van Dierenpension Nieuwe Dieren (ca. 800 m). De kosten zijn € 19,00 per dag. Voor meer informatie en aanmelden bel +31-(0)6 27 53 36 76 of mail naar info@nieuwe-dieren.nlVoor de pensionservice ga je een overeenkomst aan met Dierenpension Nieuwe Dieren. Hof van Saksen is geen partij in de uitvoering van deze overeenkomst.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?

Niet gevonden wat je zocht?

Ga naar Service & Contact en zoek onder een ander onderwerp of neem contact op met het Contact Center. Geef aan wat je niet kon vinden