Ik kom met het openbaar vervoer kan dit?
Ja hoor, dat kan. Neem vanaf Station Assen bus 24 richting Stadskanaal en stap uit bij halte Veldweg in Nooitgedacht. Vanaf de halte loop je 50 meter terug en gaat linksaf de Veldweg op. Daarna is het nog 5 minuten rechtdoor lopen naar Hof van Saksen. 

Vanaf Assen neem je buslijn 21 richting Emmen. Je stapt uit in Nooitgedacht, bij halte "Marwijksoord". Vanaf de halte steek je de weg over en loop je de Veldweg op. Het resort is dan nog 10 minuten rechtdoor lopen.
 
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Kan ik mijn elektrische auto opladen?
Ja hoor, dat kan. Hof van Saksen heeft in totaal 26 laadplekken. Er zijn 20 laadplekken op P1 en 6 laadplekken op 'Parkeren Daggasten'. We willen iedereen zoveel mogelijk de gelegenheid te geven om de auto te kunnen opladen. Daarom verzoeken we je om bij parkeerplaats P1 na 12 uur ruimte te maken voor de volgende auto. Na 12 uur wordt er automatisch een tarief van € 2 per uur in rekening gebracht. Bij parkeerplaats 'Parkeren Daggasten' wordt er na 6 uur automatisch een tarief van € 2 per uur in rekening gebracht.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Kunnen we parkeren bij de accommodatie?
Om het authentieke karakter van de Saksische boerderijen geheel tot zijn recht te laten komen, is Hof van Saksen autoluw. Na het uitladen van je spullen bij de accommodatie kun je de auto parkeren op de centrale parkeerplaatsen P1, P2, P3 of P4. Ben je mindervalide en heb je hiervoor een verklaring? Geef dit dan aan bij de receptie voor een parkeerontheffing. Je kunt dan gebruikmaken van de daarvoor aangewezen mindervaliden parkeerplaatsen.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?

Niet gevonden wat je zocht?

Ga naar Service & Contact en zoek onder een ander onderwerp of neem contact op met het Contact Center. Geef aan wat je niet kon vinden