Waar moet ik aan denken voordat ik het resort bezoek?
De voorpret voor jouw verblijf begint met het downloaden de Hof van Saksen app. Hierin maak je eenvoudig een openstaande betaling in orde, vul je jouw reisgezelschap in en kan je jouw aankomst- en vertrektijd doorgeven. Zo check je gemakkelijk in vanuit huis en kan je inspiratie opdoen. 2 weken voor aankomst op het resort is het activiteitenprogramma zichtbaar, kun je in een van onze restaurants een tafel reserveren of behandeling in de Spa & Wellness boeken.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Is het mogelijk om een fiets te huren op het resort?
Ja, dat is mogelijk! Op het resort is een fietsverhuur aanwezig met een ruim assortiment fietsen. De fietsverhuur is dagelijks geopend. In de Hof van Saksen App vind je openingstijden en kun je direct een fiets reserveren.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Kan ik mijn boodschappen vooraf bestellen?
Als je een boeking hebt gemaakt, kun je tot 2 dagen voordat je aankomt alvast boodschappen bestellen. Deze bestel je gemakkelijk via de Hof van Saksen app. De bestelknop staat al voor je klaar in het startscherm van de app, dat is makkelijk!
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Welke arrangementen kan ik bij boeken?
Jouw vakantie wil je natuurlijk helemaal ontspannen beleven. Om hieraan bij te dragen bieden wij verschillende leuke en handige arrangementen. Zo maak je jouw verblijf nog smakelijker door het bijboeken van het ontbijtbuffet of het uit- en thuisarrangement. Of maak je het helemaal gezellig met het feestpakket. Ook boek je gemakkelijk extra handdoeken bij. Op onze arrangementenpagina vind je meer informatie en alle prijzen.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Hoe geef ik door welke bedden ik wil laten opmaken?
Heb je extra beddenopmaak bijgeboekt? Geef dan hier aan hoe veel bedden je opgemaakt wilt hebben. Standaard wordt het tweepersoonsbed opgemaakt en afhankelijk van het aantal personen waarmee je komt ook de andere bedden. Heb je andere voorkeuren? Bekijk dan de indeling van de accommodatie op de pagina van het park. Geef via de onderstaande link je voorkeur door voor de opgemaakte bedden. Gebruik hiervoor het opmerkingenveld.
Geef de bedden door Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Hoe geef ik door welke dag ik wil gourmetten?
Heb je een gourmetarrangement bijgeboekt voor tijdens je verblijf? Geef dan via onderstaande link aan ons door wanneer je hier gebruik van wilt maken, dit horen wij graag maximaal één dag van tevoren vóór 12:00 uur.
Datum doorgeven Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?

Niet gevonden wat je zocht?

Ga naar Service & Contact en zoek onder een ander onderwerp of neem contact op met het Contact Center. Geef aan wat je niet kon vinden