Culinair

Laat u culinair verrassen door de bijzondere kookkunsten van onze chefkok in het Grand Café. Of kom met de hele familie naar Gusto en proef de Italiaanse sfeer. Voor elke smaak en voor elk gezelschap is er een restaurant naar keuze. En de keukens zijn allemaal even voortreffelijk. Fijne avond.
Bekijk alle restaurants en meer

Waterpret

Waterpret met een hoofdletter W. In ons waterparadijs kan iedereen zich eindeloos uitleven. En voor de echte avonturiers hebben we drie spectaculaire indoorwaterglijbanen. Wat is leuker dan samen de glijbanen trotseren, ontspannen in de whirlpool of lekker met de kleintjes spelen in het muzikale peuterbad? Het kan allemaal. Vergeet uw zwemspullen niet.
Benieuwd naar het waterparadijs?

Spa & Wellness

Als u echt helemaal tot rust wilt komen, bezoekt u onze heerlijke Spa & Wellness. Hier geniet u van de verschillende sauna’s en baden. En verwen uzelf met een uitgebreide gezichtsbehandeling, een speciale massage of manicure. Alles kan, niets moet.
Bekijk de Spa & Wellness

Kinderen

Kinderen vervelen zich geen moment op Hof van Saksen. Klimmen in de klimtoren, trampolinespringen in de Bounz® Arena en eindeloos veel waterpret in de zwembaden. En dan is er ook nog de Harrewar: 1000 m² Indoorspeelparadijs. Er is echt van alles te beleven.
Bekijk de activiteiten

Indoor

In de Havezate en De Brink zijn alle leuke en belangrijke faciliteiten gehuisvest. Inchecken doet u bij de receptie in Havezate aan het recreatiemeer. Hier zitten ook onze restaurants met leuke terrassen. Beneden vindt u de Spa & Wellness, de fitnessruimte, de Gift & Fashion Shop én de zwembaden met de spectaculaire glijbanen. In De Brink leven kinderen zich o.a. uit in de Bounz® Arena en in speelparadijs Harrewar. Bij Noordermarkt kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen en lokale lekkernijen.
Bekijk alle faciliteiten in De Brink en Havezate

Outdoor

Ook buiten valt er van alles te beleven. Zo kunt u met de hele familie FootGolf spelen en kunnen kinderen klimmen in de klimtoren. Of ze doen mee aan een van de vele activiteiten op het multifunctionele sportveld. En in de zomer zit iedereen graag aan het recreatiemeer. Dat is nog eens vakantie.
Bekijk alle buitenactiviteiten

Omgeving

Maak een wandeling en geniet van de rust en de ruimte. Of fiets naar een van de drie prachtige nationale parken in de buurt. Bent u een echte golfliefhebber? Dan heeft u keuze uit maar liefst vijf golfbanen midden in het mooie Drenthe. En kinderen kijken hun ogen uit in WILDLANDS Adventure Zoo Emmen en op het Boomkroonpad. Veel plezier.
Verken de omgeving