Praktische info

Hof van Saksen
Borgerderstraat 12
9449 PA Nooitgedacht Nederland
Tel. 0900 - 1971 (gebruikelijke belkosten)
receptie@hofvansaksen.nl
  

Reserveringen via tel. 0900 - 1971 (gebruikelijke belkosten)
Openingstijden Contact Center
Maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur 
Zaterdag, zondag en op feestdagen van 10.00 - 15.00 uur

Weersverwachting

woensdag 14 november

6° / 12°

donderdag 15 november

2° / 10°

vrijdag 16 november

0° / 9°

zaterdag 17 november

1° / 7°

Route naar Hof van Saksen

Waar komt u vandaan?

Gebruik uw locatie

Route-informatie

Tip

Wordt het adres Borgerderstraat 12 niet herkend door uw navigatiesysteem? Voer dan het adres Borgerderstraat 14 in.

Parkeren en inchecken

Volg de borden P en parkeer uw auto in de daarvoor bestemde vakken. Van daaruit loopt u naar het Centrale Hoofdgebouw De Havezate. Binnen vindt de receptie aan de rechterkant. Onze receptionistes ontvangen u hartelijk en vertellen u alles over het resort. Bij het inchecken krijgt u de sleutelpas van uw accommodatie.

Autoluw

Om het authentieke karakter van de Saksische boerderijen geheel tot zijn recht te laten komen, is ons resort autoluw. Na het uitladen bij uw accommodatie parkeert u uw auto op de centrale parkeerplaatsen P1, P2, P3, P4 of P5. Autoluw is ook beter voor het milieu en voor de spelende kinderen. Geniet van uw rust.

Elektrische auto's

Op de parkeerplaats ‘daggasten’ is een elektrische laadpaal aanwezig. Hier kunnen twee auto's opgeladen worden. Ook is er een laadpaal aanwezig op Parkeerplaats P1 (zie resortplattegrond voor de ligging).

Openbaar Vervoer

Komt u met het openbaar vervoer? Neem dan vanaf Station Assen bus 24 richting Stadskanaal en stap uit bij halte Veldweg in Nooitgedacht. Vanaf de halte loopt u 50 meter terug en gaat linksaf de Veldweg op. Van daaraf is het nog 5 minuten rechtdoor lopen naar Hof van Saksen.

Vanaf Assen neemt u buslijn 21 richting Emmen. U stapt uit in Nooitgedacht, bij halte "Marwijksoord". Vanaf de halte steekt u de weg over en loopt de Veldweg op. Het resort is dan nog 10 minuten rechtdoor lopen.

 

Aankomst en vertrek

Op de dag van aankomst kunt u vanaf 12.00 uur inchecken bij de receptie. Uw accommodatie staat vanaf 16.00 uur* tot uw beschikking. Voor een snelle en correcte afhandeling bij het inchecken, verzoeken wij u om het digitale nachtregistratieformulier op uw pc, tablet of mobiele telefoon volledig in te vullen. Het is ook mogelijk om het hard-copy formulier in te vullen en bij Check-in te overhandigen aan onze medewerkers.

Op de dag van vertrek verlaat u uw accommodatie uiterlijk om 10.30 uur. Gaat uw voorkeur er naar uit om gelijk te vertrekken, mailt u dan naar receptie@hofvansaksen.nl zodat wij u uit kunnen checken. De sleutelpassen laat u achter in de accommodatie.

Tip: U heeft op de dag van vertrek met uw sleutelpas tot 13.00 uur toegang tot de Harrewar en de Pool.

Verblijf Aankomst* Vertrek 
Weekend Vrijdag vanaf 16.00 uur Maandag tot 10.30 uur
Midweek Maandag vanaf 16.00 uur Vrijdag tot 10.30 uur
Week Vrijdag vanaf 16.00 uur Vrijdag tot 10.30 uur
  Maandag vanaf 16.00 uur Maandag tot 10.30 uur

* Steeds meer mensen boeken een heerlijke vakantie op Hof van Saksen. Dat is fijn nieuws, maar door dat groeiende aantal reserveringen hebben we meer tijd nodig om alles tot in de puntjes te regelen en uw accommodatie pico bello in orde te maken voor uw aankomst. Vandaar dat voortaan onze gasten om 16.00 uur toegang hebben tot de accommodatie in plaats van 15.00 uur.

Goed om te weten

Flexibele aankomsten
In bepaalde periodes kunt u op iedere dag aankomen op het resort. Neem voor meer informatie en boekingen contact op met het Contact Center op 0900 - 1971 (gebruikelijke belkosten).

Openingstijden receptie
De receptie is dagelijks geopend van 08.00 tot 21.00 uur.
De actuele openingstijden van alle faciliteiten zijn wisselend en vindt u in de welkomstmap, die u bij aankomst van ons ontvangt.
N.b. er is 24-uurs security aanwezig voor het geval u na sluitingstijd arriveert.

Openingstijden Noordermarkt*
Noordermarkt is van maandag tot en met donderdag en op zondag geopend van 08.00 tot 20.00 uur. Op vrijdag en zaterdag geopend van 08.00 tot 21.00 uur.
* Openingstijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen tijdens de feestdagen

Betalingsmogelijkheden op het resort
Contant (coupures tot € 200), bank- of giropas, VISA, Mastercard en American Express. Pinnen, ja graag!

Internet
Gratis wifi in alle accommodaties en hoofdgebouwen.

Te huur
Fietsen, mountainbikes, kinderfietsen en -zitjes, familiefietsen, fietshelmen, skelters, bolderkarren, kano’s, roeiboot, strandstoelen, ligbedden en parasol.

Oppasservice Bij Ot en Sien
Gasten van Hof van Saksen kunnen gebruikmaken van de professionele oppasservice van Kinderdagverblijf Bij Ot & Sien. Kinderdagverblijf Bij Ot & Sien is een kleinschalige en flexibele kinderopvang in Grolloo.

Huisdieren
Maximaal twee huisdieren per accommodatie. Er zijn ook huisdiervrije accommodaties beschikbaar. Alle 24-persoons accommodaties zijn huisdiervrij. Toeslag per huisdier: € 5,50 per nacht. Huisdieren zijn welkom in de gangen van de Havezate en in het Grand café.

Laadstation voor elektrische auto’s
Op het resort zijn twee laadstations aanwezig om uw elektronische auto op te laden. Per laadstation kunnen er twee auto's tegelijk opgeladen worden.

Zorg
Bent u aangewezen op zorg? Tijdens uw verblijf op Hof van Saksen kan Zorggroep Drenthe u zorg bieden op basis van persoonlijke verzorging en verpleging. U kunt bij Vegro hulpzorgwinkel terecht voor het huren van hulpmiddelen.

Kindvriendelijke accommodaties
Alle boerderijen op het resort beschikken over kindveilige stopcontacten en een traphekje. Alle stopcontacten in de boerderijen zijn bij de productie van binnenuit beveiligd. Het traphekje in de boerderijen is ontworpen voor kinderen tot drie jaar en voldoet aan de Europese standaard norm EN 1930.

Iets verloren tijdens uw verblijf?

Iets verloren? Stuur dan een mail naar de afdeling Security op Hof van Saksen via security@hofvansaksen.nl. Vermeld duidelijk in de mail uw naam en telefoonnummer, wat u precies heeft verloren, het reserveringsnummer van uw verblijf en het boerderijnummer.

Oppasservice voor uw hond(en)

Gasten op Hof van Saksen kunnen gebruikmaken van de professionele oppasservice van Dierenpension Nieuwe Dieren. Dierenpension Nieuwe Dieren ligt in Nooitgedacht op slechts 800 meter hemelsbreed van Hof van Saksen.

Prijzen

De getoonde prijzen in de prijskalender zijn een combinatie van brochure prijzen en actieprijzen en zijn inclusief bedlinnen, opgemaakte bedden, een handdoekenpakket per persoon, een keukendoek-, koffie- en theepakket, eindschoonmaak- en energiekosten.
  • De getoonde prijzen zijn uitsluitend geldig voor nieuwe reserveringen; 
  • De getoonde prijzen zijn inclusief bedlinnen, opgemaakte bedden, een handdoekenpakket p.p., een keukendoek-, koffie- en theepakket, eindschoonmaak- en energiekosten. de getoonde prijzen zijn exclusief € 26 reserveringskosten per reservering, toeristenbelasting € 1,20 p.p.p.n. en eventuele voorkeurskosten € 20;
  • De actieprijzen (last minutes) zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen, acties, aanbiedingen, all-in arrangementen of spaarprogramma's;
  • Kennelijke typefouten binden Landal GreenParks niet;
  • Prijswijzigingen voorbehouden; de op de bevestiging/factuur vermelde prijs is bindend.

Speciale korting bij lang verblijf

Als u twee weken aansluitend op Hof van Saksen verblijft, ontvangt u 50 % korting op de goedkoopste week. Bij drie weken is de korting maar liefst 80 %. Deze korting wordt automatisch meegenomen in de prijsberekening..

Lang verblijf korting 2018
Kortingsvoorwaarden

Gastenservice

Ondanks de zorg en de inspanning van Hof van Saksen kunt u van mening zijn dat u een gerechtvaardige klacht heeft met betrekking tot uw verblijf. Deze klacht dient u in eerste instantie ter plaatse en direct bij het management van het resort te melden, zodat de mogelijkheid kan worden geboden om de klacht ter plaatse op te lossen.

Indien een klacht - ondanks de inspanningen van het resortmanagement niet naar tevredenheid is opgelost, dan heeft u uiterlijk 1 maand na vertrek uit het resort de gelegenheid de klacht schriftelijk in te dienen bij:

Landal GreenParks B.V.
Afdeling Gastenservice
Postbus 175
2260 AD Leidschendam - Nederland

Vermeld hierbij uw reserveringsnummer, NAW-gegevens, datum verblijf, resortnaam en accommodatienummer.

De klacht zal dan met de grootste zorg worden behandeld. Mocht ook dit niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan heeft u tot uiterlijk 3 maanden na vertrek uit het resort de gelegenheid de klacht te laten behandelen door de Geschillencommissie Recreatie in Den Haag dan wel de klacht voor te leggen aan de volgens de wet bevoegde rechter. De beslissing van deze commissie heeft de kracht van een bindend advies.