Spectaculaire glijbanen

Voor de echte avonturiers hebben we drie spectaculaire indoorwaterglijbanen gebouwd. Wilt u het snelheidsrecord breken, of liever met zijn vieren in een vrije val belanden? En tijdens een intense tocht zelf de lichteffecten kiezen?
Stap in en ga de drievoudige uitdaging aan!
Reserveer uw verblijf Bekijk de video

BOMBO, grootste bandenglijbaan

Een van de grootste indoorglijbanen ter wereld. Bombo evenaart het gevoel van de vrije val. Wat begint met een rustig tochtje in een vierpersoonsband, verandert al snel in spannende duikvlucht. Na een vrije val van 10 meter komt de band terecht in de immens grote halfpipe. Ga op in de overweldigende stroom en zoef van boven naar beneden en terug. Een ultieme uitdaging voor echte avonturiers. Wie durft?
Bekijk de videoAlgemene regels glijbanen

INTENSO, hoogste bandenglijbaan

De naam zegt het al: intens genieten van deze gigantisch hoge bandenglijbaan. Beleef met z’n tweeën spectaculaire momenten en voel de kracht van de waterstroom. Vergeet niet om zelf de lichteffecten te kiezen.
Bekijk de videoAlgemene regels glijbanen

PRESTO, steilste speedslide

A piu presto, zo snel mogelijk. Na de eerste bocht komt opeens de versnelling. En dat is precies de bedoeling: zo hard mogelijk naar beneden glijden en kijken of het baanrecord is gebroken. Stap in en zoef met zo’n 60 km per uur van de 115 meter lange baan naar beneden. De Presto is speciaal voor iedereen die van adrenalinekicks houdt. A piu Presto!
Bekijk de videoAlgemene regels glijbanen

Veiligheid

Natuurlijk willen we dat iedereen plezier kan beleven aan onze spectaculaire glijbanen. Uw veiligheid en de veiligheid van uw kinderen is nog hierbij het belangrijkste. Voor de glijbanen hanteren wij een minimale lengte van 1,20 meter en een zwemdiploma A is verplicht. De minimale leeftijd om te glijden voor Intenso is 7 jaar (onder begeleiding van een volwassene). Voor Bombo en Presto is dit minimaal 8 jaar. Wanneer u medische klachten, een lichamelijke beperking heeft of zwanger bent is glijden niet toegestaan. In de glijbanen zijn lichteffecten aanwezig.
Reglement glijbanen

Durft u het aan?

Reserveer uw verblijf op Hof van Saksen en stap binnenkort zelf in een van deze spectaculaire waterglijbanen.

Reserveer direct uw verblijf

Veelgestelde vragen

Wilt u meer weten over deze unieke indoor waterglijbanen? Ga naar veelgestelde vragen en kijk of het antwoord op uw vraag erbij staat.
Veelgestelde vragenResortplattegrond

Contact opnemen

Gasten
Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met de receptie van Hof van Saksen via +31-(0)592 24 59 59

Pers
Heeft u vragen over de uitbreiding van de waterwereld van Hof van Saksen? Neem dan contact op met Jeannette ten Kate (Corporate PR Manager) via tel. +31-(0)6 538 924 45 of via e-mail.

Winnaar Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk 2018

Hof van Saksen is uitgeroepen tot winnaar van het Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk 2018 in de categorie ‘Vakantie met overdekt zwembad’. Het is het vierde achtereenvolgende jaar dat Hof van Saksen in deze categorie wint.
Lees verder

Uw vakantie

De prijs is mede afhankelijk van verblijfsduur en aankomstdatum, selecteer deze hieronder:

Nooitgedacht, Drenthe, Nederland
Aankomstdatum
Periode

Weekend

Week

Midweek

Anderhalve week

Twee weken

Periode
OK
Aankomstdatum
Reisgezelschap
OK
Reisgezelschap

Land/Regio

Omgeving

Park

Parkfaciliteiten

Parkactiviteiten

Accommodatie

Accommodatie faciliteiten

Bezig met het ophalen van data...

Kies uw accommodatie

Prijzen zijn exclusief € 26 reserveringskosten per reservering en toeristenbelasting € 1,20 p.p.p.n.

  • Donderdag 15 nov '18 4 nachten
  • Vrijdag 16 nov '18 3 nachten
  • Donderdag 22 nov '18 4 nachten
  • Vrijdag 23 nov '18 3 nachten
  • Donderdag 29 nov '18 4 nachten