Buitengewone sensatie

Hof van Saksen presenteert vol trots een wereldprimeur: de drie spectaculaire indoor waterglijbanen zijn vanaf nu geopend.

Kies uit maar liefst drie afdalingen: de grootste indoor waterglijbaan ter wereld, de hoogste bandenglijbaan van de Benelux en de steilste indoor speedslide van Nederland.

Reserveer uw verblijf
Bekijk de video

’s Werelds grootste indoor glijbaan

Bombo, de grootste indoor waterglijbaan, trotseert u niet alleen. U beleeft deze onvergetelijke ervaring samen in een band voor maximaal vier personen. Zet u schrap voor een vrije val van 10 meter, suis met hoge snelheid door een gigantische trechter naar beneden en glij meerdere keren heen en weer. Beschikt u over stalen zenuwen? Lengte: 129,1 meter 
Bekijk de videoAlgemene regels glijbanen

Hoogste bandenglijbaan Benelux

In de hoogste bandenglijbaan van de Benelux, Intenso, gaat u in een 2-persoonsband met een razende vaart naar beneden. U start in het donker en onderweg draait u maar liefst vier keer volledig in de rondte en wordt u verrast door lichteffecten. Een ervaring die doet verlangen naar meer. Lengte: 187,5 meter
Bekijk de videoAlgemene regels glijbanen

Steilste speedslide van Nederland

Op zoek naar snelheid? Dan is de steilste en hoogste speedslide van Nederland echt wat voor u. Met topsnelheden tot wel 60 kilometer per uur geeft glijbaan Presto een ervaring voor avonturiers met een adrenalinerush. Haal diep adem en houd u vast ... Lengte: 115 meter
Bekijk de videoAlgemene regels glijbanen

Veiligheid

Natuurlijk willen we dat iedereen plezier kan beleven aan onze spectaculaire glijbanen. Uw veiligheid en de veiligheid van uw kinderen is nog hierbij het belangrijkste. Voor de glijbanen hanteren wij een minimale lengte van 1,20 meter en een zwemdiploma A is verplicht. De minimale leeftijd om te glijden voor Intenso is 7 jaar (onder begeleiding van een volwassene). Voor Bombo en Presto is dit minimaal 8 jaar. Wanneer u medische klachten, een lichamelijke beperking heeft of zwanger bent is glijden niet toegestaan. In de glijbanen zijn lichteffecten aanwezig.
Reglement glijbanen

Durft u het aan?

Wilt u dit ook niet missen? Reserveer dan direct uw verblijf op Hof van Saksen.

Reserveer direct uw verblijf

Veelgestelde vragen

Wilt u meer weten over deze unieke uitbreiding? Kijk bij de meest gestelde vragen voor een mogelijk antwoord op uw vraag. 
Veelgestelde vragenResortplattegrond

Contact opnemen

Gasten
Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met de receptie van Hof van Saksen via +31-(0)592 24 59 59

Pers
Heeft u vragen over de uitbreiding van de waterwereld van Hof van Saksen? Neem dan contact op met Jeannette ten Kate (Corporate PR Manager) via tel. +31-(0)6 538 924 45 of via e-mail.

Winnaar Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk 2018

Hof van Saksen is uitgeroepen tot winnaar van het Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk 2018 in de categorie ‘Vakantie met overdekt zwembad’. Het is het vierde achtereenvolgende jaar dat Hof van Saksen in deze categorie wint.
Lees verder

Uw vakantie

De prijs is mede afhankelijk van verblijfsduur en aankomstdatum, selecteer deze hieronder:

Nooitgedacht, Drenthe, Nederland
Aankomstdatum
Periode

Weekend

Week

Midweek

Anderhalve week

Twee weken

Periode
OK
Aankomstdatum
Reisgezelschap
OK
Reisgezelschap

Land/Regio

Omgeving

Park

Parkfaciliteiten

Parkactiviteiten

Accommodatie

Accommodatie faciliteiten

Bezig met het ophalen van data...

Kies uw accommodatie

Prijzen zijn exclusief € 26 reserveringskosten per reservering en toeristenbelasting € 1,20 p.p.p.n.

  • Vrijdag 27 jul '18 3 nachten
  • Vrijdag 03 aug '18 3 nachten
  • Vrijdag 10 aug '18 3 nachten
  • Vrijdag 17 aug '18 3 nachten
  • Vrijdag 24 aug '18 3 nachten
Toon volgende 8 accommodaties