Hof van Saksen

De prachtige Drentse omgeving is het stijlvolle decor van dit unieke vakantieresort. Fraaie boerderijen bieden hier een bijzonder onderkomen. Op Hof van Saksen ontbreekt het u aan niets. Alles is er binnen handbereik om in alle rust van een exclusieve vakantie te genieten en in alle accommodaties en hoofdgebouwen is gratis wifi aanwezig. Niet zomaar even eropuit, maar een buitengewone vakantiebeleving op het hoogste niveau.

Zorgeloos boeken bij Hof van Saksen

Zorgeloos boeken bij Hof van Saksen

Hof van Saksen heet haar gasten weer van harte welkom

Hof van Saksen heeft haar deuren weer geopend. Op het resort worden de richtlijnen van het RIVM gehanteerd. Ook voor het gebruik van de faciliteiten en het meedoen aan activiteiten worden deze richtlijnen gevolgd. Meer informatie hierover vindt u op deze pagina.
Uiteraard helpen de medewerkers van Hof van Saksen u graag om op een onbezorgde manier buitengewoon te genieten. En zien wij ernaar uit u binnenkort op het resort te mogen verwelkomen!

Exclusief en onbezorgd genieten

Buitengewoon en onbezorgd genieten van een heerlijk verblijf met uw gezin. En dat in een prachtige omgeving met stijlvolle accommodaties en uitgebreide faciliteiten en activiteiten. Reserveer nu een verblijf voor de zomervakantie. Of geniet van een heerlijke nazomer en kijk alvast uit naar een mooie herfst. 

Alle faciliteiten


Zomervakantie - tot 15% korting

Uw zomervakantie op Hof van Saksen: een buitengewone beleving. Van 3 juli tot 31 augustus 2020

Gasten over het resort

  • De medewerkers: 9,1
  • Omgeving: 8,4
  • Zwembad: 8,9
  • Restaurant: 8,3
  • Edutainmentprogramma: 8,6
  • Prijs / kwaliteit verhouding: 7,8

Vakantie met kinderen

#Hofvansaksen

Heb je mooie nieuwe herinneringen gemaakt tijdens jouw vakantie op Hof van Saksen? Deel ze met #Hofvansaksen en inspireer ons en anderen met de momenten die jou het meest bijblijven.

Green Key

Hof van Saksen is gecertificeerd met een Green Key, het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de gastvrijheidssector. We bezorgen onze gasten een comfortabele vakantie én we zetten ons in voor de natuur en een duurzame samenleving.
Lees meer over de Green Key certificering