Voorjaarsprogramma

De dagen worden langer en de temperaturen gaan omhoog: dé perfecte tijd om weer naar buiten te gaan. Wandel langs hunebedden en bossen op één van de vele wandelroutes of verken de natuur van Drenthe per fiets. Hogere temperaturen betekenen natuurlijk ook een nieuwe collectie, te bewonderen in onze Gift & Fashion Shop. Kinderen kunnen hun creativiteit kwijt in de Knutsel Academie, of hun sportieve kant laten zien bij de Sport Academie.


Voorjaar - tot 20% korting

Een uniek verblijf op een stijlvol resort, dat is vakantie op Hof van Saksen. van 28 februari tot 14 april 2020

Een greep uit het programma van 2019:

Educatieve Kinder Academies

Een eigen droomhut bouwen in de Bouw Academie of ‘haute couture’ ontwerpen in de Mode Academie. Onze Kinder Academies combineren plezier en educatie en dagen kinderen en (groot)ouders uit creatief en actief te zijn. Nu alleen nog kiezen!
Bekijk alle Kinder AcademiesAlles over vakantie met kinderen

Culinair genieten

Verse ingrediënten en liefde voor het vak. Geniet van overheerlijke gerechten in één van onze restaurants of bereid zelf of samen met de Chef de Cuisine een heerlijk diner in uw boerderij.
Meer informatie

Ervaar pure ontspanning

Pure ontspanning voor lichaam en geest vindt u in de schitterend vormgegeven Spa & Wellness. De diverse behandelingen, sauna's, baden en de ontspanningsruimten maken het plaatje compleet.
Meer informatie

Waterpret met een hoofdletter 'W'

Eindeloze ritten van de 107 meter lange wildwaterbaan, baantjes zwemmen in het wedstrijdbad, een onderwaterscooter clinic volgen of ontspannen in de whirlpools. Wat gaat u doen? Op ons resort vindt u vanaf nu ook Saltato, de langste trechterglijbaan ter wereld.
Ontdek de wondere waterwereldMeer over de sensationele Saltato