Voorjaarsprogramma

De dagen worden langer en de temperaturen gaan omhoog. Het voorjaar is de perfecte tijd om weer naar buiten te gaan. Wandel langs hunebedden en bossen met één van de vele wandelroutes of verken de prachtige natuur van Drenthe per fiets. Daarnaast kunt u ook van de buitenlucht genieten tijdens een rondje FootGolf op het resort. Kinderen kunnen buiten ravotten tijdens het hutten bouwen bij de Bouw Academie of zich van hun sportieve kant laten zien bij de Sport Academie. Natuurlijk kunt u ook een moment voor uzelf nemen in de ontspannende Spa & Wellness.

Het programma voor 2019 is op dit moment nog niet bekend. Bekijk hieronder het programma van 2018 voor een indruk van het programma van vorig jaar.

Een greep uit het programma van 2018:

  • Laat u inspireren door de nieuwste collecties in onze Gift & Fashion Shop;
  • Kies uit maar liefst drie afdalingen in de Pool: de grootste indoor waterglijbaan ter wereld, de hoogste bandenglijbaan van de Benelux en de steilste indoor speedslide van Nederland;
  • Daag elkaar uit en speel een fanatiek wedstrijdje voetbal, basketbal, of hockey in de Sportarena;
  • Houd uw conditie op peil met de modernste apparatuur in de fitness van de Spa & Wellness;
  • Rol een bal met het juiste effect over de baan en gooi een strike bij de bowlingbanen;
  • Maak een mooie knutselopdracht met papier, karton, lijm en verf in de Knutsel Academie;
  • Geniet van traditionele snacks, maar ook van milkshakes, ijs en salades bij ons stijlvolle snackrestaurant Rapido;

Educatieve Kinder Academies

Een eigen droomhut bouwen in de Bouw Academie of ‘haute couture’ ontwerpen in de Mode Academie. Onze Kinder Academies combineren plezier en educatie en dagen kinderen en (groot)ouders uit creatief en actief te zijn. Nu alleen nog kiezen!
Bekijk alle Kinder AcademiesAlles over vakantie met kinderen

Culinair genieten

Verse ingrediënten en liefde voor het vak. Geniet van overheerlijke gerechten in één van onze restaurants of bereid zelf of samen met de Chef de Cuisine een heerlijk diner in uw boerderij.
Meer informatie

Ervaar pure ontspanning

Pure ontspanning voor lichaam en geest vindt u in de schitterend vormgegeven Spa & Wellness. De diverse behandelingen, sauna's, baden en de ontspanningsruimten maken het plaatje compleet.
Meer informatie

Waterpret met een hoofdletter 'W'

Eindeloze ritten van de 107 meter lange wildwaterbaan, baantjes zwemmen in het wedstrijdbad, een onderwaterscooter clinic volgen of ontspannen in de whirlpools. Wat gaat u doen? Op ons resort vindt u nu ook drie spectaculaire waterglijbanen die zorgen voor een buitengewone sensatie.
Ontdek de wondere waterwereldNieuwe sensationele glijbanen